Informatie

Cardiaal dieet: Dr. Steven Sinatra

Cardiaal dieet: Dr. Steven SinatraWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

De Sinatra-oplossing: Metabolic Cardiology is geschreven door board-gecertificeerde cardioloog, Dr. Stephen T. Sinatra. In dit boek legt hij de methoden uit die hij gebruikte bij zijn patiënten die op wachtlijsten voor harttransplantaties stonden om ze terug te brengen naar een normale levenskwaliteit.

Steven Sinatra bespreekt het belang van energiemetabolisme voor cardiovasculaire gezondheid en schetst hoe het gebruik van specifieke voedingssupplementen een positief therapeutisch effect kan hebben voor de behandeling van deze aandoeningen.

Cardiale dieetbeginselen

Ten eerste leert Sinatra lezers over de grondbeginselen van het energiemetabolisme en hoe dit betrokken is bij de functie van het hart. Hij licht ook een aantal casuïstiek toe van zijn patiënten die tijdens zijn zorg dramatische verbeteringen in hun gezondheid hebben aangebracht.

Vervolgens legt hij systematisch de rol uit van de voedingssupplementen, co-enzym Q10, L carnitine, ribose en magnesium in de cellulaire functie en in het bijzonder hoe ze de gezondheid van het hart beïnvloeden. Al deze voedingsstoffen werken door de toevoer van energie naar de hartspier te verbeteren, maar hebben ook unieke en synergetische effecten. Zijn uitleg is zeer gedetailleerd en wordt allemaal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

Hoewel de informatie in dit hartdieet is gericht op de behandeling van cardiovasculaire aandoeningen zoals congestief hartfalen, aritmie en herstel van hartaanvallen, gaat Steven Sinatra ook in op de manieren waarop deze voedingsstoffen de algemene gezondheid kunnen verbeteren door de functie van het hele lichaam op een cellulair niveau.

Aan het einde van het hartdieet geeft hij een lijst met protocollen voor specifieke aandoeningen zoals hoge bloeddruk, leeftijdsbeheersing, mitralisklepprolaps, chronisch vermoeidheidssyndroom en insulineresistentie, evenals programma's voor professionele atleten en coach-aardappelen.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Dit boek is gericht op het gebruik van specifieke voedingssupplementen voor de behandeling van hartaandoeningen en bevat geen voedingsaanbevelingen.

Voorbeeld dieetplan

Het hartdieet van Stephan Sinatra bevat geen maaltijdplan.

Oefening aanbevelingen

Dit boek bevat geen aanbevelingen voor oefeningen.

Kosten en lasten

De Sinatra-oplossing: Metabolic Cardiology is te koop voor $ 18,95.

Klik hier om dit boek met korting te kopen.

Voordelen

  • Geschreven door Dr. Steven Sinatra, een cardioloog die met succes patiënten met ernstige cardiovasculaire aandoeningen heeft teruggebracht naar een goede gezondheid.
  • Biedt een alternatief voor farmaceutische medicijnen en chirurgie voor de behandeling van hart- en vaatziekten.
  • Kan worden gebruikt als een preventief programma voor mensen met een risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen.
  • Biedt lezers een gedetailleerd begrip van het gebruik van de voedingssupplementen die in dit hartdieet worden gebruikt.

Nadelen

  • Dit hartdieet bevat geen voedings- of bewegingsaanbevelingen.
  • Veel lezers vinden de gedetailleerde wetenschappelijke informatie overweldigend.
  • Sommige patiënten ervaren voorbijgaande duizeligheid wanneer ze beginnen met ribosesuppletie.
  • De aanbevolen voedingssupplementen kunnen duur zijn.

Conclusies

Dr. Het programma is gebaseerd op het gebruik van specifieke voedingssupplementen en heeft bewezen zeer gunstige resultaten op te leveren, vaak bij patiënten met de ernstigste hartaandoeningen zoals congestief hartfalen.

Dit hartdieet geeft vrij gedetailleerde wetenschappelijke uitleg over hoe deze supplementen werken om de hartgezondheid te verbeteren. Het zal iedereen aanspreken die wil begrijpen hoe de hartfunctie kan worden geoptimaliseerd, zowel voor de behandeling of preventie van hartaandoeningen, als voor de verbetering van de algemene gezondheid.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 18 juli 2017


Bekijk de video: VIDEO: Omega Q Plus: The Heart-health Benefits. (Augustus 2022).