Informatie

Detox voor vrouwen

Detox voor vrouwen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Detox voor vrouwen is gemaakt door Natalia Rose, een klinische voedingsdeskundige, die vooral bekend is als de auteur van het Raw Food Detox Dieet.

Ze beweert dat haar programma vrouwen in staat zal stellen in slechts vier weken een slank lichaam en een stralende gezondheid te bereiken.

Rose stelt dat moderne vrouwen ‘een systeem hebben dat ernstig is aangetast door levensstijl’. Dit heeft hun microbiële balans verstoord in de mate dat een specifieke voedingsaanpak voor detox nodig is.

Ze zegt dat haar plan uniek is geformuleerd om in de behoeften van vrouwen te voorzien en verschilt van andere benaderingen die populair zijn in de raw food- en detox-beweging.

Detox voor vrouwen Dieet Basics

Het basisconcept van het plan is om de gist- en bacteriële onevenwichtigheden te normaliseren door de inname van alkaliserende voedingsmiddelen te verhogen. Veel voedingsmiddelen die veel voorkomen in andere rauwkost- en detox-diëten, zoals fruit, gekiemd graanbrood, noten en honing, moeten worden beperkt vanwege hun potentieel om een ​​gistprobleem te verergeren.

Het programma bestaat uit drie stappen:

Stap 1 - Verhonger de gist

Bereikt door een Candida albicans-dieet dat de hoeveelheid zetmeel en suikers in het dieet vermindert, voedsel dat moeilijk te verteren is (zoals granen, noten en zuivelproducten) vermijdt, voedsel combineert en overmatig snacken vermijdt.

Stap 2 - Maak een plan

Om het gemakkelijk te houden bij het programma, moet je een plan maken. U houdt rekening met zaken als winkelen, voedselbereiding, zorgen dat u op het werk over het juiste voedsel beschikt enz.

Stap 3– Doe het

Betreft het creëren van een dagelijkse routine die u gemakkelijk kunt volgen als levensstijl.

Er zijn twee opties met het hoofdprogramma: een die intensiever is en een andere die meer flexibiliteit biedt. Bij beide opties krijgen vrouwen af ​​en toe een traktatie, zoals wijn of pure chocolade, indien gewenst.

Rose adviseert lijners om hun inname van rauw voedsel te verhogen, waaronder bepaald fruit, rauwe groenten en verse sappen. Haar plan maakt echter ook de opname mogelijk van hoogwaardig gekookt voedsel en dierlijke producten.

Rose zegt dat sommige voedingsmiddelen die in het plan zijn opgenomen, zoals vis en geitenkaas, mogelijk geen puur voedsel zijn. Dit is echter oké en eigenlijk noodzakelijk, want in de wereld van vandaag hebben we deze voedingsmiddelen nodig om intelligent te kunnen reinigen.

Deze voedingsmiddelen kunnen een snelle reiniging voorkomen die de oorzaak kan zijn van ongemakkelijke detox-symptomen. Ze zegt dat het opnemen van gekookt voedsel in de voeding de reiniging tot in de perfecte mate vertraagt ​​om maximale afvalverwijdering mogelijk te maken zonder heropname van gifstoffen.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Rauwe groenten, verse sappen, gekookte zetmeelgroenten, stevia, bessen, granny smith appels, grapefruit, avocado, rauwe geitenkaas, biologische eieren, pure chocolade, gierst, quinoa, boekweit, Dijon-mosterd, zeegroenten, rauwe sojasaus, kruid thee.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Groenten SAP
Kruidenthee met stevia

Ochtendsnack

Verse bessen

Lunch

Grote rauwkostsalade met avocado

Tussendoortje

Rauwe groenten met salsa

Avondeten

Gegrilde zalm
Gestoomde groenten

Avondsnack

2 oz pure chocolade

Oefening aanbevelingen

Dieters worden aangemoedigd om elke ochtend bij het ontwaken wat te oefenen. Yoga, dans en rebounding worden aanbevolen.

Kosten en lasten

Detox for Women is te koop voor $ 25,99.

Voordelen

 • Stimuleert de inname van verse groenten en fruit.
 • Kan helpen bij de eliminatie van Candida.
 • De auteur is erg bemoedigend en ondersteunend.
 • Inclusief 30 dagen maaltijdplannen met recepten.
 • Biedt advies voor het omgaan met emotionele factoren die eetgedrag kunnen beïnvloeden.
 • Zorgt voor wat lekkers inclusief wijn en chocolade.
 • Dieters hebben de keuze uit een strikte of flexibelere optie.
 • Omvat gekookt voedsel en dierlijke producten, wat de kans op voedingstekorten vermindert die veel voorkomen bij andere rauwkost en detox-diëten.

Nadelen

 • Vrij strikt programma dat een breed scala aan gewone voedingsmiddelen elimineert.
 • Het kan voor sommige lijners moeilijk zijn om de richtlijnen voor het combineren van voedsel te begrijpen en op te nemen.
 • Sommige lijners passen zich niet gemakkelijk aan om alleen groentesap als ontbijt te hebben.
 • Er zal meer tijd nodig zijn om voedsel te bereiden.
 • Niet specifiek gericht op gewichtsverlies.

Resultaten zonder te extreem te zijn

Met Detox for Women kunnen lijners de voordelen van een rauwkost- en detoxdieet ervaren zonder dat ze een extreme aanpak hoeven te volgen.

Hoewel het nog steeds vrij streng is en niet iedereen zal aanspreken, zal het hoogstwaarschijnlijk verbeteringen opleveren in gezondheid, vitaliteit en gewichtsverlies voor degenen die zich aan het programma houden.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Geiger, A.M., Foxman, B. (1996). Risicofactoren voor vulvovaginale candidiasis: een case-control studie onder universiteitsstudenten. Epidemiologie, 7 (2), 182-187. koppeling
 • Sobel, J. D. (2007). Vulvovaginale candidose. The Lancet, 369 (9577), 1961-1971. koppeling

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: Hoe ziet een detox dag eruit? Volgens In 28 dagen van gifbelt naar tempel (Augustus 2022).