Informatie

Jenny Craig Diet

Jenny Craig DietWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jenny Craig is niet zozeer een dieet, maar een franchise-centrum voor gewichtsverlies met verpakt voedsel. De afslankklinieken van Jenny Craig zijn over de hele wereld te vinden.

Het Jenny Craig-programma is een van de bekendste plannen voor gewichtsverlies ter wereld en heeft onlangs een hernieuwde populariteit gekregen dankzij de goedkeuring van beroemdheden zoals Kirstie Alley, Queen Latifah, Valerie Bertinelli en nu Mariah Carey.

De doelen van het Jenny Craig-programma zijn om lijners te helpen een gezonde relatie met voedsel, een actieve levensstijl en een positieve mentaliteit te ontwikkelen.

Jenny Craig Dieet Basics

De basis van het Jenny Craig-programma zijn de voorverpakte maaltijden, waarvan de meeste ingevroren zijn. De maaltijden bevatten ongeveer 60% koolhydraten, 20% proteïne en 20% vet en worden aangevuld met vers fruit en groenten en magere zuivelproducten.

Het programma vindt plaats in een lokaal centrum of thuis. Dieters krijgen 24 uur per dag telefonische ondersteuning waar informatie, advies en aanmoediging beschikbaar zijn wanneer dat nodig is. Er is ook online ondersteuning beschikbaar, inclusief discussiegroepen.

Er zijn drie niveaus in het programma. Op het eerste niveau kunnen lijners zich aanpassen aan het programma door het voedsel dat ze lekker vinden in kleine porties te eten. Op het tweede niveau leren lijners hoe ze hun energie kunnen stimuleren en afvallen door regelmatig aan lichaamsbeweging te doen.

Het derde niveau is waar lijners worden geïnstrueerd hoe ze door kunnen gaan met een gezonde levensstijl, zodat het gewichtsverlies behouden blijft. Het uiteindelijke doel van het programma is om u in staat te stellen over te stappen van Jenny Craig-menu's naar het plannen van uw eigen menu's, zodat u kunt leren winkelen, koken en socializen met voedsel.

Geen enkel voedsel is verboden terrein en de focus ligt op matiging, een uitgebalanceerd dieet en voldoende lichaamsbeweging. Dieters worden voorgelicht over welke voedingsmiddelen moeten worden beperkt vanwege hun hoge caloriegehalte, evenals de voedingsmiddelen die in overvloed kunnen worden gegeten, zoals koolhydraatarme groenten en salade.

De nadruk wordt gelegd op het aanpakken van de psychologische factoren die betrokken zijn bij gewichtsbeheersing. Te veel eten wordt beschouwd als grotendeels een emotioneel probleem, dat wordt aangepakt door te maken
positieve levensveranderingen.

Jenny Craig voor mannen

Jenny Craig heeft ook programma's op maat voor mannen en heeft de afgelopen 5 jaar hard gewerkt om bekend te maken dat Jenny Craig niet alleen voor vrouwen is.

Mannenprogramma's hebben over het algemeen hogere hoeveelheden calorieën, maar verder volgen ze dezelfde concepten als het vrouwenprogramma.

Aanbevolen Jenny Foods

Fruit, groenten en magere zuivelproducten worden aanbevolen als aanvulling op de voorverpakte maaltijden.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Banaan noten granen
1 kopje magere melk

Ochtendsnack

Altijd bar
6 oz magere yoghurt

Lunch

Kalkoenburger
Tuinsalade
1 kopje aardbeien

Tussendoortje

Rauwe groentesticks

Avondeten

Kip fettuccine
½ kopje wortelen

Avondsnack

Dubbele chocoladetaart

Oefening aanbevelingen

Oefening is een belangrijk aspect van het programma en lijners krijgen na overleg met een Jenny Craig-adviseur een aangepast oefenplan.

Kosten en lasten

De kosten van het programma zijn afhankelijk van welk abonnement u kiest, welke menu-items u selecteert en de duur van uw plan. Er zijn lidmaatschapskosten - tot $ 399 per jaar voor het hele jaar door Premium-programma. Er zijn echter vaak kortingen voor kortere voorwaarden.

Gemiddeld verwachten lijners ongeveer $ 100 per week te betalen voor maaltijden.

Voordelen

 • Klinisch bewezen gewichtsverlies.
 • Handig en elimineert de tijd die nodig is voor winkelen en eten bereiden.
 • U hoeft geen maaltijden te plannen of calorieën te tellen.
 • Ondersteuning, advies en aanmoediging door Jenny Craig-medewerkers kunnen zeer nuttig zijn.
 • De calorie-inname wordt aangepast aan de individuele behoeften.
 • Maaltijdplannen bevatten veel variatie.
 • Dieters hoeven hun favoriete voedsel niet op te geven.
 • Kan lijners helpen bij het leren over portiecontrole.
 • Biedt begeleiding bij het eten in restaurants.
 • Bevat een onderhoudsplan voor gewichtsverlies.

Nadelen

 • Veel lijners ervaren honger vanwege het lage caloriegehalte van de maaltijden.
 • Het kan voor lijners moeilijk zijn om gewichtsverlies en caloriebeheersing te behouden wanneer ze niet meer afhankelijk zijn van maaltijdbezorging.
 • Sommige lijners houden er misschien niet van om voorverpakte en bevroren maaltijden te eten.
 • Duur in vergelijking met veel andere programma's.
 • Niet geschikt voor veganisten.
 • Is niet geschikt voor mensen met voedselallergieën.
 • Biedt geen geld-terug-garantie.

Sommigen hebben goede resultaten met Jenny

Gewichtsverliesprogramma's voor maaltijdbezorging hebben een sterke staat van dienst op lange termijn. Jenny Craig beweert echter dit probleem te overwinnen door individuele counseling te bieden en lijners aan te moedigen om positieve veranderingen in levensstijl aan te brengen.

Om de beste resultaten uit dit programma te halen, is het raadzaam om volledig gebruik te maken van de begeleiding die wordt gegeven via individuele ondersteuning. Hierdoor kunnen lijners leren hoe ze de overstap kunnen maken van het vertrouwen op verpakt voedsel naar een plan voor duurzaam gezond eten.

Zie ook: Jenny Craig's officiële website.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Craig, J. (2013). Jenny Craig's Wat moet je verliezen: een persoonlijk programma voor gewichtsbeheersing. Villard.
 • Johnston, B.C., Kanters, S., Bandayrel, K., Wu, P., Naji, F., Siemieniuk, R.A.,… Mills, E. J. (2014). Vergelijking van gewichtsverlies tussen genoemde dieetprogramma's bij volwassenen met overgewicht en obesitas: een meta-analyse. JAMA, 312 (9), 923-933. koppeling
 • Jung, Y., Lockard, B., Baetge, C., Levers, K., Galvan, E., Jagim, A.,… Kreider, R. Vergelijkende effectiviteit van populaire dieetprogramma's voor veranderingen in lichaamssamenstelling en visceraal vetweefsel bij vrouwen (LB297). The FASEB Journal, 28 (1 Supplement), LB297. koppeling

Laatst beoordeeld: 17 januari 2018


Bekijk de video: Jenny Craig - 2 Weeks of Food Unboxing (Augustus 2022).