Informatie

Jillian Michaels Dieet

Jillian Michaels Dieet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jillian Michaels, die vooral bekend is als trainer in het populaire televisieprogramma The Biggest Loser, heeft een online plan voor gewichtsverlies ontwikkeld dat dieet en fitness combineert om lijners 'echte oplossingen voor gewichtsverlies' te bieden.

Ze benadrukt drie belangrijke elementen; dieet, lichaamsbeweging en gedragsverandering en zegt dat ze allemaal even belangrijk zijn als lijners resultaten willen bereiken.

De basisprincipes van het Jillian Michaels-dieet

Het online plan van Jillian is gebaseerd op het concept dat je, om af te vallen, minder calorieën moet consumeren dan je gebruikt.

Aan het begin van het programma krijgt u een dagelijks caloriedoel en informatie over hoe u uw inname het beste kunt berekenen.

Gepersonaliseerd

De aanbevelingen voor zowel voeding als lichaamsbeweging worden aangepast, afhankelijk van uw antwoorden op een eenvoudige quiz. Het programma wordt aangepast aan uw lichaamsvorm, stofwisselingsprofiel, emotionele neigingen, fitnessniveau, persoonlijke doelen en gezondheidsomstandigheden.

Het plan is uitgebalanceerd en omvat alle voedselgroepen, maar de exacte verhoudingen van eiwitten, koolhydraten en vetten zullen variëren, afhankelijk van of je wordt gecategoriseerd als een 'snelle oxidator' die beter werkt op eiwitten en vetten, of een 'langzame oxidator' die vereist een grotere hoeveelheid koolhydraten in de voeding om goed te functioneren.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Volkoren bagel met gelei en amandelen

Lunch

Oven geroosterde kalkoen met cranberry wilde rijst

Avondeten

Lasagne van rundvlees met groenten

Tussendoortje

Honing geroosterde pinda's

Oefening aanbevelingen

Oefening is een belangrijk onderdeel van het programma en u krijgt een persoonlijk oefenplan dat u thuis kunt doen. Dieters krijgen ondersteuningsbronnen zoals een fitnessplanner met een wekelijks trainingsschema en advies over hoe oefeningen correct uit te voeren.

Kosten en lasten

Lidmaatschap van de online site kost $ 52 per kwartaal, wat neerkomt op $ 4 per week.

Slim for Life

De boekversie van het Jillian Michaels Dieet heet Slim for Life.

Het zit boordevol advies over voeding, lichaamsbeweging en levensstijl dat gewichtsverlies zal bevorderen. Michaels wil voedingsmythen wegnemen en spoort lezers aan om rage diëten te vermijden die uiteindelijk de stofwisseling beschadigen en het moeilijker maken om af te vallen.

De vele tips van Slim For Life worden beoordeeld in de vorm van een puntensysteem dat u laat weten welke het krachtigst en belangrijkst zijn

Degenen met een beoordeling van 3 hebben topprioriteit en u moet er alles aan doen om ze te volgen.

Tips met een waardering van 1 of 2 zijn niet verplicht. Als ze realistisch lijken voor uw levensstijl, kunt u ze uitproberen en de resultaten observeren.

Gepersonaliseerd actieplan

Door de strategieën te kiezen die u het leukst vindt, creëert u uw eigen aangepaste plan voor gewichtsverlies. Met deze aanpak kunt u kiezen uit de tips en adviezen in het hele boek. U kunt implementeren wat voor u werkt en die activiteiten vermijden die u niet aanspreken.

Het boek bevat geen gestructureerd maaltijdplan, maar schetst wel drie dagen van een gezond dieet voor gewichtsverlies. Ook inbegrepen is:

 • Informatie over het verminderen van calorieën in recepten
 • Een lijst met aanbevolen snacks die ongeveer 200 calorieën bevatten
 • Recepten voor caloriearme cocktails

Voordelen

 • Plan wordt aangepast aan uw persoonlijke lichaamstype, fitnessniveau en doelen.
 • De lidmaatschapssite biedt meer dan 100 recepten.
 • Gratis proefperiode van een week.
 • Vereist geen lidmaatschap van de sportschool omdat alle oefeningen thuis kunnen worden gedaan.
 • Biedt veel online ondersteuning, zoals een ledenforum en toegang tot ‘Ask Jillian’.
 • Richt zich op psychologische factoren die betrokken zijn bij gewichtsverlies, zoals hoe om te gaan met emotionele triggers die overeten kunnen veroorzaken en de behoefte aan een ondersteuningssysteem.
 • Jillian heeft de kwalificaties en ervaring waaruit blijkt dat ze in staat is resultaten te behalen.

Nadelen

 • Dieters moeten zich minimaal vijf weken binden.
 • Oefeningsfacet van het programma kan intimiderend zijn voor lijners die niet fysiek actief zijn.
 • Biedt geen opties voor speciale dieetwensen zoals vegetariërs, coeliakiepatiënten of mensen met zuivelintolerantie.
 • Aanpassingen zijn afhankelijk van zelfbeoordeling die mogelijk niet helemaal nauwkeurig is.

Gevoel van gemeenschap en ondersteuning

Van online programma's is aangetoond dat ze tot een groter succes leiden dankzij het gemeenschapsgevoel en de steun van andere lijners en dit is een belangrijk teken van plannen als deze. Het aanpasbare aspect van Jillian's plan en de nadruk op lichaamsbeweging en gedragsverandering maken dit programma uniek.

De basisconcepten van het Jillian Michaels-dieet zijn niet anders dan veel andere plannen voor gewichtsverlies, maar de online ondersteuningsfactor kan een beroep doen op lijners die bekend zijn met haar methoden en wat hulp op prijs stellen om gemotiveerd te blijven.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Jakicic, J.M., Winters, C., Lang, W., Wing, R.R. (1999). Effecten van intermitterende training en gebruik van oefenapparatuur voor thuis op therapietrouw, gewichtsverlies en fitheid bij vrouwen met overgewicht: een gerandomiseerde studie. Jama, 282 (16), 1554-1560. koppeling
 • Saperstein, S.L., Atkinson, N.L., Gold, R.S. (2007). De impact van internetgebruik voor gewichtsverlies. Obesitasbeoordelingen, 8 (5), 459-465. koppeling

Laatst beoordeeld: 23 januari 2018


Bekijk de video: Why calorie counting is the safest way to lose weight loss (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Gagami

  Ik heb hier nog nooit van gehoord

 2. Biaiardo

  Meteen van goede kwaliteit ... bedankt ...

 3. Gorboduc

  Gefeliciteerd, je idee komt goed van pasSchrijf een bericht