Informatie

Makers Dieet

Makers DieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het dieet van de maker is gebaseerd op bijbelse principes en richt zich niet alleen op voeding, maar richt zich op de vier pijlers van gezondheid; fysiek, spiritueel, mentaal en emotioneel.

Het Makersdieet is geschreven door Jordan Rubin, die aanzienlijke gezondheidsproblemen had (de ziekte van Crohn). Hij was in staat om de symptomen om te keren door een dieet met een volledig voedingspatroon op te nemen - en een geloof in de Maker Zelf.

Maker's Diet - Voeding

Het voedingsaspect van het dieet is gebaseerd op oude Joodse voedingswetten. Varkensvlees en spek moeten worden vermeden, net als vis zonder vinnen of schubben (d.w.z. schaaldieren). Voedsel in de meest pure en natuurlijke vorm moet worden gegeten.

Er staat ook een aanzienlijke lijst met 'vereiste' supplementen op de lijst.

Meer dan een dieet

The Makers Diet is een holistisch programma van 40 dagen dat veel aspecten omvat - niet alleen gezond eten. De dagelijkse regimes omvatten gebed en lichaamsbeweging, evenals maaltijdplannen.

Om het dieet te citeren:

  • Elimineer uw consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en chemicaliën in fase 1. Dit zal waarschijnlijk een reactie veroorzaken die lijkt op ontgifting, maar dit is te verwachten en gezond. VERHOOG UW WATERINNAME EN RUST ZO vaak als uw lichaam nodig heeft.
  • Onthoud dat als je afdwaalt, je maar één maaltijd verwijderd bent van het herwinnen van succes. MINIMALISEER MOGELIJKHEDEN VOOR STORING DOOR SITUATIES TE VOORKOMEN WAAR U HET DIEET NIET KUNT VOLGEN.
  • EET NIET WANNEER JE BOOS, VERDROOG, BANG of BEZUST bent. Deze emoties sluiten de spijsvertering af en onderdrukken uw immuunsysteem.
  • GA UIT IN DE ZON. Blootstelling aan zonlicht is zeer gunstig voor uw gezondheid en kan helpen bij het in evenwicht brengen van hormonen, het verbeteren van de stemming en het opbouwen van sterke botten.

Er lijkt geen wetenschappelijke basis te zijn voor sommige van de medische claims van het dieet. Maar een dieet rijker aan onbewerkte voedingsmiddelen heeft zeker enkele voordelen.

Supplementen - Koper oppassen

The Maker’s Diet heeft ook een reeks supplementen - onder de merknaam 'Garden of Life'. Pas op voor deze - in 2004 beval de FDA het bedrijf om 'te stoppen met het onderbouwen van ongefundeerde claims voor zijn producten' (referentie). De inloggegevens van auteur Jordan Rubin zijn ook in twijfel getrokken.

Desondanks zijn er veel positieve opmerkingen van aanhangers van het dieet.

Buiten organisch

Jordan Rubin heeft ook een nieuwe lijn voedingsmiddelen genaamd Beyond Organic. Ze worden op de markt gebracht als: "GEEN pesticiden, GEEN chemische meststoffen, GEEN hormonen, GEEN antibiotica, GEEN GGO's, GEEN graan, GEEN hoge-warmteverwerking, GEEN industriële snelkoppelingen, GEEN melk gepoold van honderden boerderijen, GEEN magere vet, GEEN synthetische voedingsstoffen, en voedsel van dieren die humaan worden behandeld ”.

Op dit moment zien ze er voornamelijk uit als vlees-, zuivel-, olie- en bronwaterproducten.

Feedback

Ik heb het Maker's Diet nu drie maanden gevolgd omdat ik een aantal zeer ernstige spijsverteringsproblemen had en ik me nu geweldig voel, en daarbij 12 kilo ben afgevallen. Ik had naar de dokter kunnen gaan en een recept kunnen krijgen voor het prikkelbare darm syndroom, maar besloot dat ik mijn geld zou uitgeven aan gezonde voeding. Ik ben zo blij dat ik dit pad heb gekozen ”- Jeri

Kosten?

The Maker’s Diet van Jordan Rubin is te koop voor $ 14,39 op Amazon.

De extra kosten van supplementen zullen de kosten verhogen als u het dieet precies volgt zoals aangegeven.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

    Referenties:
  • Regenstein, J. M., Chaudry, M. M., Regenstein, C. E. (2003). De koosjere en halal voedselwetten. Uitgebreide recensies in voedselwetenschap en voedselveiligheid, 2 (3), 111-127. studie link
  • Gutman, B. N. (1999). Ethisch eten: het toepassen van het koosjere voedselregulerende regime op biologisch voedsel. Yale Law Journal, 2351-2384. studie link

Laatst beoordeeld: 22 maart 2018


Bekijk de video: Dr Aseem Malhotra introduces The Pioppi Diet: A 21-day Lifestyle Plan (Augustus 2022).