Informatie

The Man Diet

The Man Diet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

The Man Diet staat in het boek The Simple Guy Diet en is geschreven door een zelfbenoemde "pathetisch gemiddelde man van in de vijftig".

Hij wilde afvallen, maar had geen interesse om lid te worden van een dieetclub of een ingewikkeld programma te volgen, dus besloot hij zich in plaats daarvan te concentreren op het aanbrengen van enkele eenvoudige aanpassingen in de voeding.

Na zes maanden verloor hij zonder enige moeite twintig pond en zijn vrienden en collega's begonnen hem te vragen naar zijn geheimen voor gewichtsverlies.

Dus besloot hij om dit man-dieet tegen een kleine vergoeding online beschikbaar te stellen, alleen om de kosten van de investering in zijn website te dekken.

Man Dieet Basics

De auteur zegt dat zijn advies geen recept of garantie is, maar gewoon wat voor hem werkte. Hij schetst vijf belangrijke dingen die een man op weg helpen om beter te eten en snel af te vallen:

1. Commit tot 30 dagen

Het duurt slechts 30 dagen voordat de gewoonten en het gewicht van een man drastisch veranderen en wanneer een man deze toezegging doet, valt al het andere op zijn plaats.

Het eerste dat een man moet doen, is een officiële startdatum vastleggen. Onthoud dat hij dit niet voor altijd hoeft te doen. Zodra de man het einde van de 30 dagen heeft bereikt, kan hij opnieuw beoordelen en beslissen of hij al dan niet wil doorgaan.

2. Koop een digitale weegschaal

Regelmatig wegen kan een man gemotiveerd houden om betere voedselkeuzes te maken.

3. Zorg voor een Food Roadmap

Een compleet dieetprogramma is niet inbegrepen, maar er worden enkele algemene tips gegeven. Mannen Dieters worden aangemoedigd om wit voedsel (rijst, aardappelen, brood etc.), frisdrank, gefrituurd voedsel en desserts te vermijden, maar zichzelf af en toe trakteren is volkomen acceptabel.

Een man moet plezier beleven aan het ontdekken van zijn eigen oplossingen voor gezond eten en de nadruk leggen op eenvoudige voedselkeuzes die passen bij zijn levensstijl.

4. Vier je innerlijke goedkoopheid

Een man hoeft geen dure dieetvoeding of supplementen te kopen en hij wordt aangemoedigd om naar manieren te zoeken om geld te besparen terwijl hij een gezonder mannendieet volgt.

5. Geniet van het uitzicht

De auteur zegt dat een man zichzelf niet hoeft te doden met lichaamsbeweging en hij belooft een oplossing zonder zweet om mannen in beweging te krijgen.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Salade, gestoomde groenten, babywortelen, appels, rauwe amandelen, walnoten, havermout, Grapenuts®, 1% melk, yoghurt, tonijn, kip, vlees, eieren, rode wijn, pure chocolade.

Voorbeeld Man Dieetplan

Ontbijt

Instant havermout
Handvol Grapenuts®
3 eetlepels gehakte walnoten
¼ kopje 1% melk

Lunch

½ portie Caesarsalade kip (geen croutons)

Tussendoortje

6 baby worteltjes
Handvol rauwe amandelen

Avondeten

Gegrild vlees of vis
Gestoomde groenten
1 glas rode wijn

Nagerecht

Gesneden appel besprenkeld met kaneel en suiker

Wandelen aanbevolen

Lopen is de aanbevolen vorm van lichaamsbeweging voor dit mannendieet en de auteur suggereert multitasken terwijl een man loopt, zoals luisteren naar een luisterboek of zijn week vooruit plannen.

Hij moedigt ook aan meer fysieke activiteiten in de levensstijl te doen, zoals tuinwerk, fysieke klusjes of spelen met de kinderen.

Kosten en lasten

Het Simple Guy-dieet is beschikbaar voor $ 12,99.

Ook aanbevolen is de aankoop van een digitale weegschaal.

Voordelen

 • Eenvoudige benadering van gewichtsverlies.
 • Zal mannelijke dieters aanspreken.
 • Zeer goedkoop in vergelijking met andere dieetprogramma's voor mannen.
 • Regelmatig wegen wordt geassocieerd met een grotere kans op succes.
 • Dieters maken de keuzes die bij hun levensstijl passen.

Nadelen

 • Is geen alomvattend plan voor gewichtsverlies.
 • Bevat geen maaltijdplan of recepten.
 • Vereist de aankoop van een digitale weegschaal.
 • Het kan even duren voordat de resultaten zichtbaar worden.

Kan mannen helpen af ​​te vallen

Het Simple Guy Dieet is een gezonde benadering van diëten die mannelijke lezers en lijners die een gestructureerd plan voor gewichtsverlies niet willen volgen, zal aanspreken.

Dit dieet voor mannen biedt geen maaltijdplan of gedetailleerde voedingsrichtlijnen, maar moedigt mannen aan om hun eigen manier van eten en gezond leven te ontdekken, wat natuurlijk zal leiden tot gewichtsverlies in de loop van de tijd.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Brown, J., Livesey, G., Roe, M., Faulks, R., Poppitt, S., Wilkinson, J., Elia, M. (1998). Metaboliseerbare energie van hoge niet-zetmeel polysaccharide-onderhouds- en gewichtsbeperkende diëten bij mannen: experimentele beoordeling van beoordelingssystemen. The Journal of nutrition, 128 (6), 986-995. koppeling
 • Tang, M., Armstrong, C. L., Leidy, H. J., Campbell, W. W. (2013). Normale versus eiwitrijke diëten voor gewichtsverlies bij mannen: effecten op de lichaamssamenstelling en indices van het metabool syndroom. Obesitas, 21 (3), E204-E210. koppeling

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: I tried Brian Shaws DIET u0026 WORKOUT for 24 HOURS. Worlds Strongest Man Diet (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bricriu

  Weet je het niet meer

 2. Mwita

  Het spijt me, maar ik denk dat je een fout maakt. Ik kan het bewijzen. E-mail me op PM, we zullen bespreken.

 3. Kajizuru

  Het is opmerkelijk, de nuttige boodschap

 4. Konnyr

  het talent, je zegt niets.

 5. Osric

  Zoiets verschijnt niet

 6. Fenricage

  Geen slechte post, maar veel te veel.Schrijf een bericht