Informatie

PH Miracle Diet

PH Miracle DietWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het pH-wonder is geschreven door microbioloog en voedingsdeskundige Robert Young, PhD. Het is gebaseerd op het concept dat de pH-waarden in ons bloed en onze weefsels onze gezondheid aanzienlijk beïnvloeden en wanneer ons lichaam te zuur is, kan dit vermoeidheid, gewichtstoename, lage immuniteit, parasieten, Candida en een algemene slechte gezondheid veroorzaken.

We kunnen deze gezondheidsproblemen oplossen door de pH-waarde van de vloeistoffen in ons lichaam aan te passen door een dieet met veel alkalisch voedsel te consumeren en de principes van een gezonde levensstijl te volgen. Het pH-wonderdieet bevat richtlijnen voor de overgang naar een alkalisch dieet en een compleet programma voor levenslang gezondheidsonderhoud.

PH Miracle Diet Basics

Om uw lichaam alkalisch te houden, moet uw dieet ten minste 70 tot 80 procent alkalisch voedsel bevatten. Voor het grootste deel eet je veel rauwe groenten, sappen en spruitjes met kleinere porties volkoren granen, peulvruchten, tofu, vis, noten en zaden.

Hoewel fruit een goed voedingsmiddel is voor het reinigen van het lichaam en ze een hoog gehalte aan antioxidanten bevatten, bevatten ze ook veel suiker en hebben ze een zuur effect. Het enige fruit dat u regelmatig zou moeten consumeren, zijn citroen, limoen en grapefruit omdat ze alkaliserend zijn.

Andere voedingsmiddelen die in het pH Miracle-dieet moeten worden vermeden, zijn suiker, geraffineerde koolhydraten, zuivelproducten, zout, boter, margarine, vlees, eieren, tarwe, maïs, gist, champignons, azijn, sojasaus, alcohol en cafeïne.

Het pH-wonderdieet bestaat uit vier stappen:

 • Stap 1: Overgang: Twaalf weken lang stap je geleidelijk over op een alkalisch dieet.
 • Stap 2: Reinigen: Volg een week lang snel een groene sap met voedingssupplementen en milde natuurlijke laxeermiddelen. Het verdient de voorkeur dat u uw eigen sappen bereidt, maar als u geen sapcentrifuge bezit, kunt u een geconcentreerd groen poeder in water mengen.
 • Stap 3: Strikt alkaline: Je eet zeven weken lang alleen alkalisch voedsel met extra supplementen, waaronder probiotica. U eet voornamelijk groenten met een hoog watergehalte, vooral groene, en uw dieet zal zoveel mogelijk bestaan ​​uit rauw voedsel.
 • Stap 4: Onderhoud: In de laatste fase van het pH-wonderdieet eet je 70 of 80 procent alkalisch voedsel, terwijl je 20 procent van het andere voedsel toevoegt, waaronder vis, granen, soja en zetmeelrijke groenten.

Aanbevolen pH Balancing Foods

Groenten, tarwegras, sojabonen, linzen, amarant, quinoa, spelt, boekweitnoedels, tofu, amandelen, chiazaad, zalm, forel, avocado, lijnzaadolie, hennepzaadolie, kruiden en specerijen, citroen, limoen, grapefruit, Bragg-vloeistof aminozuren.

Voorbeeld pH Miracle Diet Meal Plan

Ontbijt

Quinoa met avocado, tomaat, lijnzaadolie, citroensap en Bragg's aminozuren

Ochtendsnack

All-plantaardige cocktail

Lunch

Regenboogsalade met spruiten
Romige broccolisoep

Tussendoortje

Plantaardige nori roll-ups

Avondeten

Wild yam soba noodles met boerenkool en pittige pijnboompitten

Nagerecht

Mock Pumpkin Pie

Oefening aanbevelingen

Dr. Robert Young zegt dat het pH-wonderdieet de atletische prestaties kan verbeteren, het uithoudingsvermogen en de spieren kan opbouwen en ook meer energie kan geven. Oefening wordt aanbevolen omdat het het lichaam helpt overtollige zuren en afvalstoffen te verwijderen, maar het pH Miracle Diet bevat geen specifiek trainingsadvies.

Kosten en lasten

The pH Miracle: Balance Your Diet, Reclaim Your Health kost $ 16,99.

Voordelen

 • Biedt een gedetailleerd plan voor de geleidelijke overgang naar een alkalisch dieet.
 • Kan helpen bij het beheer van Candida en parasieten.
 • Kan het herstel van een breed scala aan chronische ziekten helpen verbeteren.
 • Stimuleert een zeer hoge inname van groenten.
 • Benadrukt het belang van puur drinkwater.
 • Geeft informatie over het combineren van voedsel.
 • Het pH-wonderdieet bevat recepten.

Nadelen

 • Zeer beperkend en lijners moeten vlees, zuivel, snoep, alcohol en cafeïne strikt vermijden.
 • Vereist de eliminatie van veel voedingsmiddelen die algemeen als gezond worden beschouwd, inclusief fruit.
 • De reinigingsweek kan leiden tot ongemakkelijke detox-symptomen zoals hoofdpijn en vermoeidheid.
 • Vereist een behoorlijke hoeveelheid tijd bij het bereiden van maaltijden.
 • Zeer moeilijk uit eten te gaan en het pH-dieet te volgen.
 • Omvat het gebruik van verschillende voedingssupplementen.
 • Bevat geen maaltijdplan.
 • Bevat geen trainingsrichtlijnen.
 • Dr. Young werd gearresteerd wegens valse gezondheidsclaims.

Conclusies

Het pH-wonderdieet is gebaseerd op het concept dat we onze gezondheid kunnen verbeteren en gewicht kunnen verliezen door een evenwichtige pH te behouden en meer alkalisch voedsel te consumeren.

Dit programma is zeer restrictief wat betreft de toegestane voedingsmiddelen, maar het kan nuttig zijn voor mensen met chronische gezondheidsproblemen, zoals parasieten, Candida, vermoeidheid en een lage immuniteit die niet reageren op conventionele behandelingen.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Young, R.O., Young, S.R. (2008). The pH Miracle: Balance your Diet, reclaim your health. Hachette UK.
 • Dawson-Hughes, B., Harris, S. S., Ceglia, L. Alkalische diëten bevorderen de magere weefselmassa bij oudere volwassenen. Het Amerikaanse tijdschrift voor klinische voeding, 87 (3), 662-665. koppeling
 • Dwyer, J., Foulkes, E., Evans, M., Ausman, L. (1985). Zure / alkalische asdiëten: tijd voor beoordeling en verandering. Journal of the American Dietetic Association, 85 (7), 841-845. koppeling
 • Kellum, J. A. (2000). Determinanten van bloed-pH bij gezondheid en ziekte. Critical Care, 4 (1), 6. link

Laatst beoordeeld: 24 februari 2017


Bekijk de video: How to Have a Balanced pH Diet (Augustus 2022).