Informatie

Real Age dieet

Real Age dieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

The RealAge Diet: Make Yourself Younger with What You Eat is gemaakt door Michael Roizen, een arts en auteur van het bestsellerboek RealAge. Roizen introduceert een benadering van diëten die is gebaseerd op het idee dat we onze biologische leeftijd kunnen verlagen door zelfs kleine veranderingen in onze voeding aan te brengen.

Hij zegt dat je voedingskeuzes moeten worden gemaakt op basis van de manier waarop het voedsel je voelt en hoe het je gezondheid beïnvloedt. Roizen belooft lijners dat wanneer ze biologisch jonger worden door hun dieet te veranderen, ze meer energie zullen ervaren en hun uiterlijk zal verbeteren.

De RealAge Diet Basics

Het boek begint met een reeks quizzen om lezers te helpen hun huidige dieet te evalueren en hun biologische leeftijd te bepalen. Roizen legt uit hoe bepaalde voedings- en leefstijlfactoren uw biologische leeftijd dramatisch kunnen beïnvloeden. Elke dag bijvoorbeeld flossen van uw tanden kan uw leeftijd met zes jaar verminderen, evenals het nemen van bepaalde voedingssupplementen.

Roizen analyseert ook specifieke voedingsmiddelen en legt uit hoe ze je doel om jonger te worden kunnen helpen of belemmeren. Hij geeft lijners gedetailleerde voedingsinformatie en schetst de rol van eiwitten, koolhydraten, vet, vezels, cholesterol en diverse andere voedingsstoffen.

Het Real Age-dieet bevat ook een hoofdstuk dat veel van de bekendste diëten evalueert, zoals Atkins en het Zone-dieet. Roizen legt uit hoe deze diëten kunnen worden aangepast en gezonder kunnen worden gemaakt met behulp van de RealAge-principes.

Het boek bevat ook twee sets van plannen van acht weken. Een daarvan is gebaseerd op gemaksvoedsel en vereist heel weinig koken. Het andere plan is gebaseerd op recepten die in het boek zijn opgenomen.

Tijdens het Real Age Diet biedt Roizen eenvoudige en praktische suggesties om u te helpen uw dieet te verbeteren. Hij zegt bijvoorbeeld dat het eten van een handvol noten of een andere bron van gezonde vetten zoals avocado voor het avondeten de opname van suikers uit je maaltijd zal vertragen. Hij adviseert ook lijners om elke dag een glas rode wijn te drinken. Al deze suggesties zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, noten, zaden, peulvruchten, volkoren brood, magere zuivelproducten, avocado, zalm, tonijn, makreel, kipfilet, sojamelk, eieren, rode wijn, pure chocolade.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Kashi vezelrijk graan met verse bosbessen en sojamelk
Sinaasappel- of grapefruitsap
Vanille-sojamelk en gebrouwen thee

Lunch

Pindakaas en hele aardbeienconserven op volkoren brood
Twee pruimen
Een glas soja of magere melk

Tussendoortje

Volkoren pretzels met gele mosterd

Avondeten

Zes paranoten en zes amandelen
Gemengde slagreens, lente-uitjes, paprika, tomaat en avocado
Tonijn in blik in water
Salade dressing op basis van olijfolie
Zes volkoren crackers
Een glas rode wijn

Nagerecht

Verse aardbeien gedipt in een halve ounce gesmolten pure chocolade

Oefening aanbevelingen

Het Real Age Dieet beveelt trainingsgewoonten aan die gepaard gaan met een vermindering van veroudering, waaronder elke dag een half uur wandelen, driemaal per week aërobe oefeningen uitvoeren gedurende ten minste 20 minuten en ten minste 30 minuten per week krachttraining opdrachten.

Roizen zegt dat een uitgebalanceerd fitnessplan uw RealAge acht jaar of jonger kan maken.

Kosten en lasten

Het RealAge-dieet: maak jezelf jonger met wat je eet voor $ 13,95.

Voordelen

  • Benadrukt voeding voor de gezondheid en niet alleen voor gewichtsverlies.
  • Inclusief tips voor uit eten gaan en bij speciale gelegenheden.
  • Biedt een keuze uit twee plannen die passen bij de levensstijl van de lijner.
  • Bevat een maaltijdplan en recepten.
  • Recepten zijn gemaakt door John La Puma, die zowel arts als professionele kok is.
  • Moedigt beweging aan.

Nadelen

  • Pleit voor een hoge inname van sojamelk, die volgens veel gezondheidsdeskundigen negatieve effecten kan hebben.
  • Vrij beperkend en staat geen rood vlees toe.
  • Niet specifiek gericht op gewichtsverlies.
  • Receptselectie is beperkt.

Conclusies

Het RealAge-dieet zal aantrekkelijk zijn voor lijners die willen leren hoe ze hun levensstijl kunnen aanpassen om de effecten van veroudering te verminderen. Het biedt een handig maaltijdplan op basis van voedsel dat gemakkelijk toegankelijk is, evenals algemene aanbevelingen voor levensstijl die zullen helpen de factoren die bijdragen aan veroudering onder controle te houden.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: This Harvard Professor Explains the Secret to Aging in Reverse. David Sinclair on Health Theory (Augustus 2022).