Informatie

SuperFoods HealthStyle-dieet

SuperFoods HealthStyle-dieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

SuperFoods HealthStyle: Proven Strategies for Lifelong Health is geschreven door Stephen Pratt, MD, die ook de auteur is van Super Foods Rx.

Dit boek bevat het meest recente geavanceerde onderzoek met betrekking tot de leefstijlfactoren waarvan is bewezen dat ze ziektepreventie bereiken en het dagelijks functioneren verbeteren. Deze informatie wordt vertaald in eenvoudige praktische aanbevelingen die u kunt gebruiken om uw lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren.

Super Foods Dieet Basics

Een verscheidenheid aan superfoods wordt benadrukt, dit zijn bepaalde voedingsmiddelen met een aanzienlijk gezondheidsbevorderend vermogen. Deze voedingsmiddelen zijn gegroepeerd op basis van elk seizoen en recepten en tips zijn opgenomen om u te helpen er vaker van te genieten.

Specifieke gezondheidsvoordelen van elk voedingsmiddel worden geschetst op basis van wetenschappelijk onderzoek. Voor elk superfood wordt de aanbevolen dagelijkse inname voor optimale gezondheidsvoordelen gegeven en wordt een lijst met alternatieve voedingsmiddelen verstrekt die vergelijkbare voordelen kunnen bieden.

Het SuperFoods HealthStyle-programma gaat echter niet alleen over eten en dieet, maar behandelt eerder elk aspect van onze levensstijl dat gezondheid en positiviteit kan bevorderen. Het geeft ons een blauwdruk voor een optimale gezondheid op basis van het laatste onderzoek op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap en stressmanagement.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Appels, avocado, bonen, bosbessen, broccoli, kaneel, pure chocolade, gedroogde supervruchten, extra vergine olijfolie, knoflook, honing, kiwi, magere yoghurt, haver, uien, sinaasappels, granaatappels, pompoen, soja, spinazie, thee , tomaten, kalkoen, wilde zalm, walnoten.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Compote van aardbei, kiwi en banaan
Volkoren pannenkoeken
Groene thee

Lunch

Spinaziesalade met kalkoen en walnoten

Tussendoortje

appel

Avondeten

Cederhouten zalm met knoflook oranje glazuur
Citroenyoghurt maisbrood
Gestoomde broccoli

Avondsnack

Pure chocolade

Oefening aanbevelingen

Oefening wordt aangemoedigd op het SuperFoods-dieet omdat het veel gunstige effecten heeft op de gezondheid, waaronder het versterken van het hart, het helpen bij het handhaven van het gewicht, het voorkomen van diabetes, het verlagen van de bloeddruk, het stimuleren van het immuunsysteem, het verlichten van depressie en het verbeteren van het cognitieve vermogen.

Lezers wordt geadviseerd om een ​​combinatie van krachttraining en aerobe oefeningen te doen naast het verhogen van dagelijkse levensstijlactiviteiten zoals wandelen of tuinieren. Er worden specifieke suggesties gedaan voor senioren die beweging in hun leven willen toevoegen.

Kosten en lasten

SuperFoods HealthStyle: bewezen strategieën voor levenslange gezondheid zijn te koop voor $ 14,95.

Voordelen

 • Stimuleert een hoge inname van verse groenten en fruit.
 • Maakt matige consumptie van chocolade en wijn mogelijk.
 • Geeft lijners instructies over het gebruik van portiecontrole voor gewichtsverlies.
 • Al het advies is gebaseerd op gerenommeerd wetenschappelijk onderzoek.
 • Erkent de verscheidenheid aan factoren die een rol spelen bij het bevorderen van een optimale gezondheid.
 • Suggesties voor eten en recepten zijn afgestemd op de seizoenen.
 • Moedigt beweging aan.
 • Biedt gedetailleerde informatie over het voorkomen van osteoporose.

Nadelen

 • Bevat geen gestructureerd maaltijdplan.
 • Lezers moeten gemotiveerd en proactief zijn als ze willen profiteren van de verstrekte informatie.
 • Richt zich niet specifiek op gewichtsverlies.

Conclusies

Het SuperFoods HealthStyle-dieet zal een beroep doen op lijners die geïnteresseerd zijn in superfoods en graag de wetenschappelijke redenering achter voedings- en gezondheidsaanbevelingen willen begrijpen. Het biedt een gebalanceerde levensstijlbenadering om optimaal welzijn te ondersteunen door verschillende factoren aan te pakken, waaronder voeding, lichaamsbeweging, slaap en stressmanagement.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: 10 FOODS TO BOOST YOUR IMMUNITY - HOW TO BOOST IMMUNITY NATURAL (Augustus 2022).