Informatie

Jonger dunner u dieet

Jonger dunner u dieet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

The Younger (Thinner) You Diet - How Understanding Your Brain Chemistry Kan u helpen om af te vallen, veroudering tegen te gaan en ziekten te bestrijden, is gemaakt door Eric R. Braverman, MD.

Volgens Braverman wanneer we moeite hebben met afvallen, komt dat omdat onze hersenchemie uit balans is. Hij legt uit hoe verschillende chemicaliën in de hersenen veroudering, gewichtstoename en energieniveaus beïnvloeden en schetst hoe verschillende voedingsmiddelen, kruiden en thee kunnen helpen om deze chemicaliën weer in hun juiste balans te brengen.

Door dit plan te volgen, belooft Braverman lijners dat ze in staat zullen zijn om af te vallen en het af te houden terwijl ze veel lekker en gezond voedsel eten, en je zult er ook jonger uitzien en je jonger voelen.

Jongere, dunnere basisprincipes

In eerste instantie voeren lijners een zelfevaluatietest uit om de aanwezigheid van chemische tekortkomingen te identificeren en in hoeverre deze aanwezig zijn. Aan de hand van de resultaten van deze test wordt u vervolgens verteld welke chemische stof u eerst moet balanceren. Braverman bespreekt de hersenchemicaliën dopamine, serotonine, gamma-aminoboterzuur (GABA) en acetylcholine en legt uit hoe onevenwichtigheden de persoonlijkheid, gewichtsbeheersing, voedselverslaving en veroudering kunnen beïnvloeden.

De oplossing voor het creëren van balans in de hersenen is het aanpassen van de inname via de voeding en dit wordt bereikt door te kiezen uit een grote verscheidenheid aan vers voedsel, kruiden, specerijen en thee die speciaal zijn gekozen om uw energieniveau te verhogen en langdurige verzadiging te creëren, dus je zult geen honger hebben.

Bepaalde voedingsmiddelen en kruiden worden benadrukt vanwege hun unieke effecten op specifieke hersenchemicaliën. Bijvoorbeeld, voedingsmiddelen die dopamine stimuleren, kunnen het metabolisme verhogen en het hunkeren naar verminderen. Voedingsmiddelen die GABA verhogen, kunnen stress verlichten en zorgen voor een betere controle over de porties.

De basis voedingsstructuur is een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet met als doel negen porties fruit en groenten per dag. Het grootste deel van uw voedsel bestaat uit fruit, groenten, specerijen, kruiden en thee omdat dit voedsel vol zit met belangrijke vitamines , mineralen en antioxidanten die een positieve invloed hebben op je gezondheid.

Aan elke maaltijd worden minstens drie kruiden toegevoegd die het metabolisme stimuleren, niet alleen omdat ze je eten beter laten smaken, maar ook omdat ze kunnen helpen de eetlust te verminderen, de hersenchemie te verbeteren, de spijsvertering te verbeteren, het lichaam te reinigen en belangrijke voedingsstoffen te bevatten.

Jongere dunner U geeft ook advies om u te laten zien hoe u zijn plan kunt aanpassen om de symptomen van specifieke gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen en artritis te verminderen.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, mager vlees, magere zuivelproducten, volle granen, kruiden, specerijen, thee.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Yoghurt met vers fruit en kaneel

Lunch

Salade van zwarte bonen, jicama, maïs en mango

Tussendoortje

1 kopje gewone popcorn met rozemarijn en knoflook

Avondeten

Bloedsinaasappel zalm
Basmatirijst gekruid met knoflook en bieslook

Oefening aanbevelingen

Oefening is een belangrijk onderdeel van Younger Thinner You omdat het helpt bij de regulatie van de hersenchemie, wat ook helpt om het hunkeren naar te verminderen en de efficiëntie van het verbranden van calorieën te verbeteren.

Het boek bevat informatie die u zal helpen bij het maken van een aangepast trainingsplan dat uw metabolisme stimuleert, uw humeur verbetert en uw lichaam versterkt. Zowel krachttraining als aerobe activiteiten worden aanbevolen.

Kosten en lasten

The Younger (Thinner) You Diet is te koop voor $ 15,99.

Jongere Thinner You Pros

 • Niet vereist om calorieën te tellen.
 • Stimuleert een hoge inname van verse groenten en fruit.
 • Geschikt voor langdurig gewichtsbehoud.
 • Helpt gezond ouder worden te bevorderen.
 • Helpt lijners om een ​​mogelijke oorzaak van te veel eten te begrijpen.
 • Plan kan worden aangepast aan specifieke gezondheidsomstandigheden.
 • Moedigt beweging aan.
 • Bevat recepten en boodschappenlijstjes.

Jongere Thinner You Cons

 • Het kan meer tijd kosten om aan voedselbereiding te besteden.
 • Sommige aanbevelingen worden onvoldoende ondersteund door onderzoek.
 • Stimuleert de inname van kunstmatige zoetstoffen.

Conclusies

Younger Thinner You biedt lijners een verstandig voedingsplan dat optimale voeding benadrukt door een hoge inname van groenten en fruit. De nadruk op het gebruik van kruiden en specerijen voegt een uniek aspect toe aan dit programma en zal het genot van gezond voedsel vergroten, maar de stofwisselingverhogende effecten van specerijen zijn discutabel.

Dieters die dit plan volgen, zullen waarschijnlijk afvallen en hun gezondheid verbeteren, maar dit zal waarschijnlijk meer verband houden met een vermindering van calorieën en verbetering van het dieet in het algemeen, in plaats van met veranderde hersenchemie.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: Abendsendung mit Marina PIN 775 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mac Ghille Mhicheil

  En ik kwam dit tegen. We kunnen over dit thema communiceren.

 2. Salisbury

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik kan mijn positie verdedigen.

 3. Akir

  Wauw, ik spuugde op deze blog ongeveer 3 maanden geleden, de verkoop dacht niet dat iemand hier commentaar gaf :) Eigenlijk is er niets te bespreken uit de voorgestelde, omwille van de test is het toegevoegd;)) Zullen ze serieus betrekken In deze blog ...

 4. Siodhachan

  Hier is een kerstboomstick

 5. Voodoolabar

  Naar mijn mening heeft hij het mis. Ik stel voor om het te bespreken. Schrijf me in PM.Schrijf een bericht