Informatie

180 graden metabolismedieet

180 graden metabolismedieet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

180 Degree Metabolism is een programma voor gewichtsverlies gemaakt door Matt Stone, auteur en onafhankelijk gezondheidsonderzoeker.

Zijn bedoeling bij het schrijven van dit boek is om diëtisten te informeren over hoe hormonale factoren een belangrijke rol spelen bij gewichtsbeheersing en om uit te leggen hoe streng dieet en overmatig sporten het voor u moeilijker kan maken om af te vallen.

Stone moedigt je aan om een ​​reeks stappen te volgen waarmee je eerst je metabolisme kunt genezen, zodat je daarna gemakkelijk kunt afvallen.

Zijn programma gaat niet alleen over het oplossen van uw gewichtsprobleem, maar ook over het in staat stellen om op het punt te komen waar u kunt eten wat u wilt terwijl u mager en gezond blijft.

180 graden metabolisme Dieet Basics

Er zijn twee belangrijke stappen in het programma:

Body Recomposition Stap 1:

In deze fase stimuleer je je stofwisseling door zoveel mogelijk voedsel te eten en lichaamsbeweging tot een minimum te beperken. Uw dieetkeuzes hoeven niet perfect te zijn, maar u wordt geadviseerd om uw inname van suikers te beperken, inclusief die in fruit, sap en snoep. De consumptie van complexe koolhydraten zoals rijst, maïs, bonen en groenten wordt aangemoedigd.

Body Recomposition Stap 2:

Dit is de vetverliesfase van het 180 ° metabolismedieetprogramma. Tijdens deze stap is de primaire focus het eten van drie maaltijden met een gelijkmatige en gelijkmatige grootte per dag, die tussen de 20 en 40 gram proteïne per maaltijd bevatten.

Elke maaltijd moet ook een portie zetmeel bevatten die minstens de helft kleiner is dan uw eiwitportie. Dit kan één aardappel zijn, een bolletje bruine rijst, 2 sneetjes volkorenbrood of een kom havermout. De maaltijd kan ook gezonde vetten bevatten en het beste is om het groentegehalte van elke maaltijd vrij hoog te houden.

Na maximaal 30 dagen moet u een pauze inlassen, ongeacht hoe goed u zich voelt of hoe snel u afvalt. Dit is absoluut essentieel omdat het de sleutel is tot "het behouden van uw stofwisselingsgezondheid, uw gezond verstand en het voorkomen van aanpassing aan het gewichtsverlies".

De laatste stap in het opnieuw samenstellen van het lichaam houdt verband met het leren eten en leven als je je ideale gewicht hebt bereikt. Stone raadt aan om echt voedsel te eten, goed te slapen, drugs te vermijden en veel tijd te besteden aan dagelijkse fysieke activiteiten.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Zalm, tonijn, kipfilet, kwark, mager vlees, eieren, peulvruchten, aardappelen, havermout, quinoa, volkorenbrood, bessen, appels, peren, citrusvruchten, melk, yoghurt, kokosolie, boter, macadamia's, olijven, spinazie , sla, broccoli, sperziebonen, asperges, kruidenthee.

Voorbeeld maaltijdplan

Ontbijt

2 eieren roerei met salsa
Gebakken tortilla's en fajita groenten

Lunch

Aardappel in de schil in kaas begraven
Kant van gestoomde broccoli

Avondeten

Sappige cheeseburger op Ezechiël broodje met grote salade

Oefening aanbevelingen

Stone zegt dat lichaamsbeweging wordt overschat en dat te veel krijgen net zo gevaarlijk kan zijn als te weinig krijgen als het gaat om gewichtsverlies. 180 ° Metabolisme moedigt lijners aan om alleen voor hun plezier te sporten en activiteiten te benadrukken die ze leuk vinden.

Overdag actief zijn in bezigheden zoals tuinieren en koken, is beter dan een uur lang joggen of gewichtheffen en de rest van de dag voor een televisie of computer zitten.

Kosten en lasten

Het lijkt erop dat dit dieet niet langer beschikbaar is.

Zie in plaats daarvan The Metabolism Miracle, dat vergelijkbaar is.

Voordelen

 • Kan helpen het metabolisme te herstellen dat is beschadigd door chronische of extreme diëten.
 • Kan lijners helpen om uit het jojo-dieetsyndroom te komen.
 • Flexibel plan waarbij u geen voedsel volledig hoeft te vermijden.
 • Geeft gedetailleerde informatie over hormonen en hoe ze betrokken zijn bij gewichtsverlies.
 • Stimuleert de inname van een verscheidenheid aan hele, onbewerkte voedingsmiddelen.
 • Bevat een zevendaags maaltijdplan met recepten.

Nadelen

 • Maaltijdplannen bevatten te veel calorieën voor kleinere of minder actieve vrouwen.
 • Maaltijdplannen bevatten veel verzadigd vet.
 • Bevat geen vegetarisch maaltijdplan.
 • Het duurt even voordat de resultaten duidelijk worden.
 • Sommige lijners komen in de eerste fase aan.
 • Onderhoudsrichtlijnen zijn erg vaag.
 • Moedigt lichaamsbeweging niet aan.

Conclusies

180 graden metabolisme helpt lijners om de negatieve effecten van caloriearme diëten en overmatige lichaamsbeweging op de lange termijn te begrijpen, terwijl het een basisplan presenteert om het metabolisme te helen dat verstoord kan worden als gevolg van een geschiedenis van chronische of extreme diëten.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Referenties:
 • Reinehr, T., Andler, W. (2002). Schildklierhormonen voor en na gewichtsverlies bij overgewicht. Archieven van ziekten bij kinderen, 87 (4), 320-323. koppeling
 • Oh, K., Hu, F. B., Manson, J. E., Stampfer, M. J., Willett, W. C. (2005). Vetinname via de voeding en risico op coronaire hartziekte bij vrouwen: 20 jaar follow-up van het gezondheidsonderzoek van de verpleegkundigen. American Journal of Epidemiology, 161 (7), 672-679. koppeling

Laatst beoordeeld: 14 februari 2017


Bekijk de video: 28 Healthy Snacks ThatCanHelpYouLose Weight. 28 Snek Sihat Yang Boleh Membantu Anda Menurunkan Berat (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Galvin

  Ik vind dat je niet gelijk hebt. We zullen het bespreken. Schrijf in PM, we zullen communiceren.

 2. Deshawn

  Daarin zit iets. Nu is alles duidelijk, hartelijk dank voor de informatie.

 3. Deen

  Je prachtige zin

 4. Mishura

  Wacker, your phrase is brilliant

 5. Samuzilkree

  dat kloptSchrijf een bericht