Informatie

6 weken Body Makeover

6 weken Body MakeoverWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Michael Thurmond's 6 weken Body Makeover is een methode om in relatief korte tijd af te vallen en het lichaam een ​​nieuwe vorm te geven.

De body makeover van 6 weken is door een fitnessexpert gedurende een aantal jaren ontwikkeld Michael Thurmond, een lid van het ‘Extreme Team’ in de televisieserie Extreme Makeover.

De body makeover van 6 weken is geen dieet met speciale maaltijden, drankjes of pillen. Het is eerder een op maat gemaakt proces om uw eigen reactie op bepaalde voedingsmiddelen te leren en ze vervolgens in uw dieet te combineren, zodat uw unieke metabolisme meer vet verbrandt.

Dit samen met het trainingsprogramma dat deel uitmaakt van het gekochte pakket, zou het lichaam ‘make over’ om het gewenste resultaat in 6 weken te bereiken.

Het pakket bestaat uit een kit met een opstartvideo, een 'blueprinting'-kit voor het lichaam, trainingsband trainingsvideo, aangepaste eetlichaam-vormingsplannen, een gids om uit eten te gaan, een' Living Lean'-programma audiocassette, een receptgids / menu planner, en mogelijk een bonus 6 Day Mini Makeover (zie hieronder). Het wordt verkocht via een infomerciaal formaat en kost meer dan $ 170.

Het Body Makeover Plan van 6 weken

De body make-over van 6 weken heeft deze hoofdcomponenten:

 • Identificeer uw type metabolisme door een vragenlijst in te vullen en herprogrammeer deze voor maximale vetverbranding.
 • Eet die voedingsmiddelen die werken met uw specifieke metabolisme om snel gewicht te verliezen, ondanks dat u meer van de voedingsmiddelen eet
  gewichtsverlies veroorzaken terwijl u voedsel vermindert dat u gewichtstoename veroorzaakt.
 • Bepaal uw lichaamstype, de unieke probleemgebieden en uw uiteindelijke doel, om minder te oefenen (18 minuten tweemaal per week wordt geciteerd) en uw lichaam in slechts 6 weken opnieuw vorm te geven, waarbij u in die tijd tot 30 pond verliest.
 • Leer hoe u overtollig gewicht kunt voorkomen nadat de make-over is voltooid.

Het Body Make over programma van 6 weken (6WBMO) biedt u een eetplan voor elke maaltijd, op maat gemaakt voor uw metabolisme, zodat u in 6 weken tijd tot 30 pond verliest. Het beschrijft hoe u de juiste voedingsmiddelen, combinaties en hoeveelheden op het juiste moment van de dag gebruikt om uw metabolisme sneller te laten werken, meer voedsel dat u voedt als brandstof te verbranden en minder vet op te slaan, waardoor automatisch het lichaamsgewicht verloren gaat.

Iedereen die medicijnen gebruikt of met speciale medische aandoeningen moet een arts of zorgspecialist raadplegen voordat hij dit agressieve plan voor gewichtsverlies uitvoert. Er is voedingsadvies in het plan voor deelnemers die lijden aan hypoglykemie, hoge of lage bloeddruk of voedselallergieën.

Er zijn veel succesverhalen in verschillende mate met dit plan. Enkele voorbeeldopmerkingen:

 • met de tijd mis je het zout niet.
 • Ik merkte dat ik een smaak kreeg voor de groenten / fruit.
 • er is geen zuivel en veel gezond voedselwater.
 • Dit is niet het plan voor jou als je gewoon "een ander dieet" wilt. Dit is een levensveranderende zaak voor de serieuze
  mensen.
 • In de 1e 6 weken verloor ik 30+ pond. De 1e week was het moeilijkst, omdat het plan zo streng is.
 • Ik ben op mijn 17e week en ik ben 68,5 pond verloren.
 • Ja, het kost tijd om je eten voor de week te bereiden ... Ik kook de maaltijden van de week op zondag.
 • Ik koop diepgevroren kipreepjes .. ze hebben meestal de juiste maat voor de maaltijd .. Ik koop ook diepvriesgroenten .. Ik geef er geen uit
  tijd in de keuken.
 • Ik ben op mijn zesde dag en ik ben 8,5 pond afgevallen.
 • Ik begon de 6WBMO bijna 5 weken geleden ... Ik ben 17 pond afgevallen.

De Body Makeover van 6 weken is ongetwijfeld een programma dat werkt voor velen die zich aan het regime houden. Anderen zijn van mening dat het te duur is voor de aangeboden informatie.

De 6-daagse Body Makeover

De veel rigoureuzere 6-daagse mini-make-over of 'mini-make-over' is ontwikkeld op basis van de hierboven beschreven basis-make-over van 6 weken. Dit plan voor versneld gewichtsverlies is ontworpen om het lichaam in 6 dagen naar een kleinere kledingmaat te laten vallen, dus het is geschikt als crashproject voor een speciale gelegenheid, maar wordt NIET aanbevolen voor regelmatig gebruik. De 6-daagse body make-over omvat 5-6 kleine maaltijden per dag en dagelijks 45-60 minuten 'lange, langzame afstandsoefeningen' (wandelen, langzaam joggen, loopband of hometrainer), waarvan wordt beweerd dat het lichaam in vet verandert -verbrandingsmodus.

Veel planning en voorbereiding is vereist, maar menu's en portiegroottes worden allemaal in kaart gebracht en er worden recepten verstrekt. Veel vis en gevogelte staan ​​op het menu en bevatten snacks in de ochtend en de middag.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Referenties:
 • Jensen, R. K. (1978). Schatting van de biomechanische eigenschappen van drie lichaamstypes met behulp van een fotogrammetrische methode. Journal of Biomechanics, 11 (8), 349-358. koppeling
 • Carey, D.G. (2009). Het kwantificeren van verschillen in de “vetverbrandingszone” en de aerobe zone: implicaties voor training. The Journal of Strength Conditioning Research, 23 (7), 2090-2095. koppeling
 • Zelasko, C. J. (1995). Oefening om gewicht te verliezen: wat zijn de feiten ?. Journal of the American Dietetic Association, 95 (12), 1414-1417. koppeling

Laatst beoordeeld: 25 maart 2017


Bekijk de video: Im Doing Michael Thurmond 6 Week Body (Augustus 2022).