Informatie

Al Roker Dieet

Al Roker DieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het Al Roker-dieet wordt beschreven in het nieuwe boek van deze tv-persoonlijkheid, Nooit meer terug.

Al Roker is al lange tijd gastheer van NBC's The Today Show en woog bijna 350 pond een decennium geleden.

Hij onderging een maagomleidingsoperatie en verloor 190 pond, maar de kilo's begonnen terug te kruipen vanwege de ziekte van zijn vader.

Bij 50 pond rebound, beloofde hij zijn stervende vader dat hij zou afvallen en gezond zou worden.

Hij wist echter dat hij een succesvol plan moest formuleren om het gewicht opnieuw te verliezen en het voorgoed af te houden.

Al Roker Dieet Basics

Ondanks de eerste maagomleidingsoperatie had Al Roker nog steeds moeite om af te vallen.

Hij zegt dat hij een plan heeft bedacht dat slechts een paar simpele regels heeft en dit plan heeft hem geholpen het rebound-gewicht te verliezen en zijn eetbuien onder controle te houden.

Al zegt dat de weegschaal zijn beste vriend is en hij weegt zichzelf twee keer per dag, één keer in de ochtend en één keer in de avond.

A Detox Cleanse

Al start zijn dieet graag met een detox-reiniging. Hij deed aanvankelijk een detox van 28 dagen aan het begin van zijn reis van het gewichtsverlies, waar hij cafeïne, alcohol, suiker, zuivel en gluten elimineerde. Al verloor 28 pond in 28 dagen.

Hij blijft kortere detoxen doen na vakanties of andere gebeurtenissen waardoor hij teveel at.

Een dieet voor hele voedingsmiddelen

Het grootste deel van het Al Roker-dieet bestaat alleen uit het consumeren van heel voedsel en het vermijden van alles dat verwerkt of onnatuurlijk is. Zijn dieet bevat veel eiwitten en weinig koolhydraten.

Al geniet van fruitsmoothies, salades, vers vlees, peulvruchten en veel groenten. Hij houdt zijn portiegrootte in de gaten, maar houdt de dingen over het algemeen vrij eenvoudig.

Hij zegt dat het tellen van calorieën of het optellen van punten gewoon niet werkt voor hem en zijn drukke levensstijl.

Ken uw zwakheden

Al Roker is van mening dat iedereen zijn zwakheden of valkuilen moet kennen en een plan moet hebben om met succes om te gaan.

Hij is van mening dat dit een essentiële sleutel is voor iedereen die op de lange termijn succesvol wil blijven.

De langzame methode

Oefening is een enorm onderdeel van het Al Roker-dieet, omdat hij gelooft dat het opbouwen van spiermassa helpt bij het verbranden van vet. Al traint 3 dagen per week met de Slow-methode die populair is geworden door trainer Melissa Li.

Dit is ook terug te vinden in het boek The Slow Burn Fitness Revolution, waarop Melissa haar training baseert.

Basisprincipes van de langzame methode:

 • Bestaat uit alle krachttrainingsoefeningen.
 • Elke herhaling duurt 20 seconden.
 • Spiergroepen zijn geïsoleerd.
 • Spieren bereiken uitputting in minder dan 2 minuten.
 • Veiligheid en juiste vorm staan ​​centraal.

De Slow-methode is vooral handig voor ouderen of mensen met een handicap, omdat veiligheid essentieel is en een lager gewicht vereist is voor elke beweging in vergelijking met traditionele krachttraining.

Kosten

Al Roker: Never Going Back is te koop voor $ 26,95.

Een favoriet recept van Al Roker

Naast algemeen advies over gewichtsverlies, deelt Al ook enkele van zijn favoriete gezonde recepten. Hier is er maar een uit het boek.

Ontbijt burrito

INGREDIËNTEN:

 • 1 theelepel druivenpitolie
 • ¼ kopje ui, in blokjes gesneden
 • ½ rode paprika, in plakjes
 • Zeezout en peper naar smaak
 • ¼ theelepel komijn
 • 3 eiwitten
 • 1 heel ei
 • 1 eetlepel koriander, gehakt
 • 1 rijsttortilla
 • ¼ avocado, in blokjes gesneden

ROUTEBESCHRIJVING:


1. Verhit druivenpitolie in een koekenpan en voeg ui en peper toe. Sauteer 5 minuten of tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met zeezout, peper en komijn.

2. Roer het ei erdoor en gooi alles door elkaar. Laat 3 tot 4 minuten koken. Roer de koriander erdoor voordat de eieren zijn gezet.

3. Zet het vuur uit en laat de eieren gaar worden door de hitte van de pan.

4. Verhit ondertussen de tortilla door hem op laag vuur te plaatsen. Geef het ongeveer 20 seconden aan elke kant tot het opgewarmd en licht verkoold is (je kunt de tortilla ook op laag vuur in de oven zetten).

5. Vul de tortilla met scramble en bedek met vers gesneden avocado. Halveer en serveer.

Een gemakkelijk te lezen en nuttig advies

Het Al Roker-dieet beschreven in het boek Nooit meer terug is leuk om te lezen en veel mensen zullen aangemoedigd en geïnspireerd worden door Al's persoonlijke strijd met obesitas.

Hoewel dit boek geen gedetailleerd dieetplan is, biedt het wel tal van tips en suggesties om anderen te helpen de richtlijnen te volgen die Al Roker gebruikte / gebruikt om zijn gewicht te behouden.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Referenties:
 • Cummings, D. E., Weigle, D. S., Frayo, R. S., Breen, P. A., Ma, M. K., Dellinger, E. P., Purnell, J. Q. (2002). Plasmaghrelinespiegels na gewichtsverlies door een dieet of een maagomleidingschirurgie. New England Journal of Medicine, 346 (21), 1623-1630. koppeling
 • Sugerman, H. J., Starkey, J. V., Birkenhauer, R. E. G. I. N. (1987). Een gerandomiseerde prospectieve studie van maagbypass versus verticaal gestreepte gastroplastiek voor morbide obesitas en hun effecten op snoep versus eters zonder snoep. Annals ofgery, 205 (6), 613. link
 • Bruce, B., Spiller, G.A., Klevay, L. M., Gallagher, S. K. (2000). Een dieet met een hoog gehalte aan hele en ongeraffineerde voedingsmiddelen verandert de lipiden, de antioxiderende afweer en de darmfunctie gunstig. Journal of the American College of Nutrition, 19 (1), 61-67. koppeling

Laatst beoordeeld: 4 maart 2018


Bekijk de video: Al Roker Makes Emotional Confession About His Health After His Hip Replacement Surgery (Augustus 2022).