Informatie

Geweldig lichaam nu

Geweldig lichaam nu


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Amazing Body Now is een programma voor gewichtsverlies gemaakt door auteur Andrea Albright, dat al meer dan 5 jaar een van de best verkochte dieet-eBooks op internet is.

Albright schrijft:

Ik ben gewoon een normaal persoon met minder dan gemiddelde genetica. Sterker nog, ik kan heel gemakkelijk heel dik worden, en ik heb jarenlang met mijn gewicht geworsteld ... Ik heb echt geleerd om gezond eten en fitness LEUK te maken ... Ik blijf het hele jaar door mager, strak en in vorm, ondanks dat ik “dik” ben -genetica opslaan”.

Amazing Body is gericht op vrouwen en volgt een spirituele benadering waarbij je leert om af te vallen door je geest te voeden en tegelijkertijd je levensstijl aan te passen.

Verbazingwekkende Body Now Basics

Het doel van dit programma is om te gaan genieten van het voedsel dat je eet, zodat je een gezond, fit en sexy lichaam kunt creëren. Albright begint met het introduceren van lezers in de 'vier pilaren van gewichtsverlies', die allemaal even belangrijk zijn voor het proces van afvallen en het op een gezonde manier afhouden.

De vier pijlers zijn onder meer:

 1. Het lichaam: dieet en lichaamsbeweging
 2. De geest: wilskracht en zelfpraat
 3. De emoties: motivatie en stemming
 4. De geest: je 'diepere zelf' ontdekken

Het dieetplan is ontworpen om u te helpen uw hardnekkige buikvet te verbranden en uw stofwisseling te herstellen, en om gedurende de dag een hoog energieniveau te behouden.

U eet minimaal vijf of zes kleine maaltijden per dag omdat dit helpt om uw bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden en onbedwingbare trek te elimineren. Albright pleit ook voor het Okinawa-principe van eten totdat je voor 80% vol bent.

Het Amazing Body-maaltijdplan legt de nadruk op natuurlijke, laag glycemische voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, peulvruchten, volle granen, noten, avocado en magere eiwitten. Af en toe kunt u ook genieten van "traktatie" -producten zoals wijn, chocolade en pindakaas, maar alle bewerkte voedingsmiddelen moeten worden vermeden.

Een van de belangrijkste concepten van dit programma is om de focus te verleggen van afvallen naar het verbeteren van uw gezondheid en conditie.

Albright zegt dat wanneer je zegt: "Ik ga op dieet zodat ik kan afvallen", dit echt betekent: "Ik hou niet van mijn lichaam. Ik wil het veranderen. Om dat te doen ga ik door een echt onaangename zelfmarteling en ontbering heen, zodat ik tijdelijk een lichaam kan hebben dat ik iets minder haat dan ik dit haat. "

Omgekeerd, wanneer u zich concentreert op hoe goed het voelt om gezond en vol energie te zijn, houdt u van uzelf en geeft u om uzelf, dan creëert u gemakkelijk gezonde gewoonten en zult u genieten van het proces. Vervolgens ga je op weg naar het bouwen van een lichaam waarmee je kunt genieten van een lang leven, een gelukkiger humeur, kracht, flexibiliteit, sexiness en plezier.

Dit maakt deel uit van de spirituele nadruk van Amazing Body Now, wat je uiteindelijk leidt naar een beter leven in het grote geheel.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Groenten, fruit, havermout, quinoa, zwarte bonen, pintobonen, limabonen, linzen, tempeh, eieren, rauwe noten, pindakaas, vis, zeevruchten, kipfilet, kalkoen, rode wijn, pure chocolade.

Voorbeeld van een geweldig Body Meal Plan

Ontbijt

Roerei en havermout

Lunch

Groene salade met kipfilet en avocado
Gestoomde asperges

Tussendoortje

Handvol rauwe noten

Avondeten

Vegetarische chili met zwarte bonen

Nagerecht

1 verse perzik

Oefening aanbevelingen

Amazing Body Now benadrukt de voordelen van ontspanning voor gewichtsverlies, dus veel van de oefeningen zijn gebaseerd op yoga. Enkele andere aanbevolen manieren om actief te blijven zijn danslessen en teamsporten.

Het belangrijkste is om een ​​fysieke activiteit te vinden die je graag doet en te stoppen met sporten als een verplichting. Je doel is om je lichaam op te bouwen om sterk en gezond te worden, zodat je gemakkelijker vet kunt verbranden en op natuurlijke wijze een slank lichaamsbouw kunt creëren.

Kosten en lasten

Amazing Body Now is beschikbaar in eBook-formaat voor $ 27.

Voordelen

 • Stimuleert de inname van een grote verscheidenheid aan gezonde voeding.
 • Zal lijners aanspreken met een spirituele neiging.
 • Kan mensen helpen die worstelen met emotioneel of gedachteloos eten.
 • Biedt begeleiding bij gezonde voedingskeuzes voor gewichtsverlies.
 • Benadrukt zelfacceptatie en gezond worden, in plaats van gewoon af te vallen.
 • Moedigt beweging aan.
 • Kan worden gebruikt in combinatie met andere dieet- en gewichtsverliesprogramma's.

Nadelen

 • Alleen beschikbaar in eBook-formaat.
 • Bevat geen specifiek oefenplan.
 • Het kan even duren om het boek te lezen, dus het kan even duren voordat lijners de principes in praktijk kunnen brengen.
 • Sommige lijners geven de voorkeur aan een meer gestructureerde aanpak.

Geen snelle oplossing

Amazing Body Now is een programma voor gewichtsverlies dat de nadruk legt op de gezondheid en het plezier van het leven boven een 'snelle oplossing'.

Dit e-book bevat richtlijnen voor voeding en lichaamsbeweging en moedigt je aan om je overtuigingen opnieuw te programmeren, van je lichaam te houden en je uitdagingen op het gebied van gewichtsverlies op een geheel nieuwe manier te bekijken, zodat afvallen een gemakkelijk en plezierig proces wordt.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Referenties:
 • Guyenet, S. J., Schwartz, M. W. (2012). Regulatie van voedselopname, energiebalans en lichaamsvetmassa: implicaties voor de pathogenese en behandeling van obesitas. The Journal of Clinical Endocrinology Metabolism, 97 (3), 745-755. abstract
 • Te Morenga, L., Mallard, S., Mann, J. (2013). Dieetsuikers en lichaamsgewicht: systematische review en meta-analyses van gerandomiseerde gecontroleerde studies en cohortstudies. Bmj, 346, e7492. abstract

Laatst beoordeeld: 16 januari 2018


Bekijk de video: 8 Hour Sleeping Music, Music Meditation: Delta Waves, Deep Sleep Music, Relaxing Music, 177 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Lateef

  Gisteren werkte de site niet, ergens rond 12 uur, waarom?

 2. Meztirn

  Je hebt geen gelijk. Laten we dit bespreken. E -mail me op PM, we zullen praten.

 3. Vudonris

  Het is het ermee eens, het is het grappige antwoord

 4. Urs

  Luister, laten we er niet meer tijd aan besteden.

 5. Eurystheus

  Naar mijn mening is het thema nogal interessant. Ik stel allemaal voor om actiever deel te nemen aan discussie.Schrijf een bericht