Informatie

Grootste succesgeheimen voor verliezers

Grootste succesgeheimen voor verliezersWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

The Biggest Loser Success Secrets is een boek geschreven door eerdere deelnemers van het populaire televisieprogramma "The Biggest Loser". De succesvolle deelnemers delen hun dieet en oefenen geheimen uit en onthullen de dingen die hen hebben geholpen om persoonlijk de grootste uitdagingen tijdens hun gewichtsverliesreizen te overwinnen.

De grootste basisprincipes van Loser Success Secrets

Een van de belangrijkste factoren waar de deelnemers het over eens zijn, is dat de echte sleutel tot afvallen het veranderen van je gedrag en houding is, niet alleen dieet en lichaamsbeweging. Ze schetsen hun eigen worstelingen en de strategieën die ze persoonlijk hebben gebruikt om weerstand tegen lichaamsbeweging te overwinnen, evenals hoe ze doorgaan met het handhaven van een gezonde levensstijl.

Volgens de vele deelnemers is het vinden van de motivatie om de nodige positieve veranderingen in uw levensstijl aan te brengen het belangrijkste onderdeel van een succesvolle strategie voor gewichtsverlies. Velen van hen noemen dit hun "moment"; het punt dat hen ertoe aanzette om aan de slag te gaan en houdt ze toegewijd aan het bereiken van hun doelen.

De deelnemers aan de show geven advies over wat ze moeten eten, hoe ze meer calorieën kunnen verbranden, wat ze moeten doen als je een plateau bereikt en hoe ze een positief sociaal ondersteuningssysteem kunnen opzetten. U wordt aangemoedigd om dagelijks een dagboek bij te houden van wat u eet en uw fysieke activiteit. Dieetaanbevelingen zijn gebaseerd op het beperken van je calorieën en het eten van drie maaltijden en twee snacks per dag.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, volkorenbrood, quinoa, kipfilet, eieren, kwark, magere yoghurt, spek van kalkoen, mager rundvlees, amandelen, zoete aardappel, verse kruiden, salsa, mosterd.

Voorbeeld maaltijdplan

Ontbijt

Een ei met kalkoen spek

Ochtendsnack

Kwark met kersen en amandelen

Lunch

Spinaziesalade met kipfilet
½ appel

Tussendoortje

Griekse vetvrije yoghurt
Verse bosbessen

Avondeten

Gegrilde zalm
Quinoa
Gestoomde broccoli

Nagerecht

1 perzik

Oefening aanbevelingen

Deelnemers aan de show trainen volgens een zeer moeilijk schema, maar dit komt omdat ze onder nauw toezicht staan ​​van hun trainers en medische experts. Lezers die thuis trainen, worden aangemoedigd om elke dag te streven naar zestig minuten matig intensieve training. Als u een chronische ziekte heeft of ouder bent dan vijftig, dient u uw arts te raadplegen voordat u met een fysiek fitnessprogramma begint.

Oefening moet altijd een uitdaging zijn, maar het is ook belangrijk om activiteiten te kiezen waar je je prettig bij voelt, die je leuk vindt en die bij je sterke punten passen, omdat dit de kans vergroot dat je je eraan houdt. Het wordt aanbevolen om met een personal trainer te werken om u verantwoordelijk te houden en uw motivatie te behouden, maar als u dit niet kunt betalen, kunt u overwegen een oefenmaatje te vinden.

The Biggest Loser Success Secrets bevat ook een heel hoofdstuk over wat je moet doen als je een plateau bereikt met je gewichtsverlies.

Kosten en lasten

De grootste succesgeheimen van verliezers: de wijsheid, motivatie en inspiratie om af te vallen en het af te houden! is te koop voor $ 21,95.

Klik hier om het boek met korting te kopen.

Voordelen

  • Oproep aan fans van het televisieprogramma "The Biggest Loser".
  • Veel lezers zullen inspiratie opdoen in de persoonlijke inzichten en successen van de deelnemers.
  • Bevat een hoofdstuk over wat u moet doen als u een plateau bereikt.
  • Benadrukt het stellen van doelen en het behouden van een positieve houding.
  • Moedigt aan om een ​​dagboek bij te houden over voeding en lichaamsbeweging, wat is geassocieerd met een grotere kans op succesvol gewichtsverlies.
  • Beveelt een gezonde levensstijlbenadering op lange termijn aan voor gewichtsbeheersing.

Nadelen

  • Is geen compleet stappenplan voor gewichtsverlies.
  • Bevat geen bijzonder unieke informatie over gewichtsverlies.
  • Een gestructureerd maaltijdplan en recepten worden niet verstrekt.
  • Het is onwaarschijnlijk dat de resultaten zo snel zullen optreden als voor de deelnemers aan het televisieprogramma.

Conclusies

The Biggest Loser Success Secrets bevat advies van succesvolle deelnemers aan het televisieprogramma over hoe u gemotiveerd kunt raken en blijven, wat u kunt eten, hoe u weerstand kunt krijgen bij het sporten en hoe u een gezonde levensstijl kunt behouden nadat u uw doelstellingen voor gewichtsverlies heeft bereikt.

Dit boek zal vooral fans van "The Biggest Loser" aanspreken, maar het bevat ook verstandig en praktisch advies dat geschikt is voor iedereen die op zoek is naar begeleiding bij het afvallen.

Zie ook

The Biggest Loser Club - The Biggest Loser Diet, ontworpen voor thuis.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 9 augustus 2017


Bekijk de video: JEREMY over INSTAGRAM INFLUENCERS en STUDIESCHULD - De Zolderkamer Podcast #38 (Augustus 2022).