Informatie

Easy Body Cleansing Diets

Easy Body Cleansing DietsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het Everything Easy Cleanse Book is een handleiding met advies, recepten en tips voor een gezond detoxdieet.

Het is gemaakt door Cynthia Lechan Goodman, een voedingsadviseur, chef-kok en personal trainer, die regelmatig lichaamsreinigingsprogramma's ontwikkelt voor haar klanten om hen te helpen spijsverteringsstoornissen te overwinnen, overgewicht vrij te maken en hun algehele gezondheid te verbeteren.

Body Cleanse Dieet Basics

Ten eerste legt Goodman uit waarom het belangrijk is om je lichaam te reinigen en welke voordelen je kunt verwachten als je een reinigingsdieet volgt. Vervolgens legt ze het verschil uit tussen verschillende soorten reinigingen, zoals het spoeltype, het nuchtere type en reinigingen op basis van het mengen van voedsel.

Volgens haar is het belangrijk om een ​​reiniging niet te zien als een “eenmalige, snelle oplossing”. In plaats daarvan zou je het moeten zien als een verplichting om niet alleen je lichaam, maar ook je levensstijl te reinigen van alle factoren die een negatieve invloed hebben op je gezondheid.

Er wordt een verscheidenheid aan verschillende lichaamsreinigingsdiëten aangeboden en deze zijn onderverdeeld in hoofdstukken die verband houden met de positieve effecten die ze hebben op bepaalde gezondheidsproblemen.

Elk hoofdstuk bevat informatie over het specifieke gezondheidsprobleem, hoe een reiniging kan helpen, de beste voedingsstoffen voor de aandoening, het voedsel dat u moet benadrukken, recepten en wat u na de reiniging moet doen.

Enkele voorbeelden van de verschillende lichaamsreinigingsdiëten zijn:

 • Reiniging voor optimaal gewichtsbeheer
 • Reiniging voor een gezonde spijsvertering
 • Reinigt voor kracht en uithoudingsvermogen
 • Reiniging voor een gezond hart
 • Reiniging voor betere focus en concentratie
 • Reiniging voor een heldere huid en sterkere nagels
 • Reiniging voor topprestaties op elke leeftijd

Alle reinigingen zijn bedoeld voor maximaal drie dagen. Voor elke reiniging kiest u voedzame maaltijden voor ontbijt, lunch en diner en tussendoor twee kleine voedingssnacks. Het is ook belangrijk om de hele dag minstens acht glazen water of kruidenthee te drinken.

Het laatste hoofdstuk van het boek bevat richtlijnen voor het reinigen na het reinigen, met instructies voor het beëindigen van uw reiniging, hoe u kunt terugkeren naar een normaal dieet, tips voor het handhaven van goede gewoonten en recepten voor eten na de lichaamsreiniging.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Bessen, appels, bananen, rozijnen, spinazie, boerenkool, kool, broccoli, wortelen, tomaat, asperges, shitake-paddenstoelen, zonnebloempitten, walnoten, amandelen, lijnzaad, tempeh, eieren, magere yoghurt, quinoa, kekerbonen, marinebonen, tarwe kiem, miso, zuurkool, eiwitpoeder, verse kruiden, specerijen, sesamolie, melasse, honing, kruidenthee.

Sample Body Cleanse Meal Plan

Ontbijt

Berry Goed voor ontbijtdrank

Ochtendsnack

Handvol trailmix

Lunch

Salade in een glas

Tussendoortje

Magere yoghurt met tarwekiemen en rozijnen

Avondeten

Broccoli Boost Soep

Oefening aanbevelingen

Nadat u uw lichaamsreinigingsdieet heeft voltooid, moet u een combinatie van cardio- en krachttraining doen, gericht op vier keer per week, en elke dag wandelen.

Rekken is ook belangrijk omdat het stress vermindert en de zuurstof- en bloedtoevoer naar de weefsels van het lichaam verbetert.

Kosten en lasten

The Everything Easy Cleanse Book: recepten, tips en trucs voor een veilige en gezonde detox! is te koop voor $ 15,95.

Voordelen

 • Beschrijft de voordelen van reiniging.
 • Kan helpen om een ​​gezonde levensstijl op gang te brengen.
 • Stimuleert de inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan probiotica zoals kefir, yoghurt, miso, tempeh en zuurkool.
 • Biedt informatie die specifiek is voor het beheer van verschillende gezondheidsproblemen.
 • Bevat 75 recepten.
 • Onderhoudsrichtlijnen worden verstrekt.
 • Auteur is een voedingsadviseur en chef.

Nadelen

 • Zeer beperkend en niet mogelijk om uit eten te gaan tijdens het reinigen.
 • Alle maaltijden moeten helemaal opnieuw worden bereid.
 • Exclusief maaltijdplannen.
 • Is geen langetermijnbenadering van gezond gewichtsverlies.

Een reiniging voor zo ongeveer alles

Het Everything Easy Cleanse Book biedt een verscheidenheid aan reinigingsdiëten die zijn ontworpen om te voldoen aan een reeks verschillende gezondheidsomstandigheden en doelen.

Dit boek biedt een veilige en zachte benadering van reiniging, evenals richtlijnen om u te helpen door te gaan met een gezonde levensstijl nadat u de reiniging hebt voltooid.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Kim, J. H., Na, H. B., Kim, M. J. (2014). Effecten van het citroenontgiftingsprogramma op vermindering van lichaamsvet en ontgifting bij Koreaanse vrouwen met overgewicht (LB354). The FASEB Journal, 28 (1 Supplement), LB354. abstract
 • Klein, A.V., Kiat, H. Detox-diëten voor de eliminatie van toxines en gewichtsbeheersing: een kritische beoordeling van het bewijs. Journal of Human Nutrition and Dietetics. abstract

Laatst beoordeeld: 17 januari 2018


Bekijk de video: How To Detox Your Liver (Augustus 2022).