Informatie

Crazy Sexy Diet

Crazy Sexy Diet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

The Crazy Sexy Diet is geschreven na de auteur, bij Kris Carr werd in 2003 een zeldzame vorm van kanker vastgesteld, die de katalysator was voor een dramatische levensstijltransformatie.

Hoewel artsen zeiden dat haar kanker terminaal was en er geen behandeling was, was Carr vastbesloten om haar eigen onderzoek te doen en uiteindelijk haar eigen behandelplan te ontwikkelen; voornamelijk met een overstap naar een vetarm veganistisch dieet met een hoog gehalte aan rauw voedsel en sappen.

The Crazy Sexy Diet is ontstaan ​​uit haar jarenlange studie, onafhankelijk onderzoek en vragen over de invloed van voeding en andere leefstijlfactoren op de gezondheid.

In dit boek deelt ze de geheimen waarvan ze zegt dat ze haar hebben geholpen om te 'gedijen in het aangezicht van een dodelijke chronische ziekte'.

Crazy Sexy Diet Basics

Zegt Karr,

"The Crazy Sexy Diet is een vetarm, vegetarisch - of beter nog, veganistisch - programma dat de nadruk legt op het in evenwicht houden van de pH van je lichaam door het eten van meer weelderig geheel voedsel, laag glycemisch fruit, rauwe groenten, alkaliserende groene dranken en superkrachtige groene smoothies. Door uw inname van alkalische voedingsmiddelen te verhogen en uw consumptie van dierlijke producten, verwerkte suikers en zetmeel te verminderen of te elimineren, verhoogt u uw immuniteit en uw levenskracht. ”

Er zijn twee niveaus in het dieet en je kunt er een kiezen, afhankelijk van je doelen en levensstijl: 60/40 en 80/20: 60 of 80 procent alkalisch voedsel en 40 of 20 procent zuur voedsel. 80/20 is ideaal en wordt aanbevolen voor mensen met chronische gezondheidsproblemen, terwijl 60/40 geschikt is voor mensen met een goede gezondheid en onderhoud.

Om aan de slag te gaan met het Crazy Sexy Diet, onderneem je een 21-daagse reiniging met dagelijks groen sap of groene smoothie en een verscheidenheid aan hele veganistische voedingsmiddelen met een hoge inname van rauwe groenten en fruit. Vasten op groen sap, gezuiverd water en kruidenthee wordt aanbevolen voor één dag per week, maar dit is optioneel.

Karr legt uit hoe de overmatige consumptie van dierlijke producten onze gezondheid en het milieu schaadt en schetst de negatieve gezondheidseffecten van cafeïne en alcohol. Het Crazy Sexy Diet bevat ook informatie over glutenintolerantie, reiniging en ontgifting, vasten, voedselcombinatie, klysma's en darmspoeling, natuurlijke huidverzorging, sinusproblemen, superfoods en voedingssupplementen.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Groen sap, groene smoothies, tarwegras, laag glycemisch fruit, rauwe en gestoomde groenten, zeewier, kikkererwten, linzen, zwarte bonen, amandelen, pecannoten, pompoenpitten, tahin, avocado, kokos, tofu, tempeh, miso, quinoa, wilde rijst, glutenvrije pasta, boekweit, haver, lijnzaadolie, olijfolie, rauwe biologische agavesiroop, yacon, stevia, pure chocolade, kruiden en groene thee.

Voorbeeld Crazy Sexy dieet maaltijdplan

Bij opkomst

Warm water met citroen
(optioneel snufje cayennepeper)

Ontbijt

Groene goeroe Smoothie

Lunch

Mexicaanse pilaf
Grote gemengde salade met dressing

Tussendoortje

Hummus met glutenvrije crackers

Avondeten

Teriyaki tofu
Kool hennep salade

35 minuten cardio

Het Crazy Sexy Diet zegt "het lichaam geneest acht keer sneller als je regelmatig traint". Oefening overspoelt het lichaam met zuurstof en verbetert de lymfecirculatie, wat de eliminatie van zure afvalproducten verbetert.

U wordt aangemoedigd om drie tot vijf keer per week gedurende minimaal 35 minuten cardiovasculaire oefeningen te doen, bij voorkeur buitenshuis. Kies een activiteit die je leuk vindt, zoals paaldansen, karate, wandelen, rebounding of yoga.

Kosten en lasten

Crazy Sexy Diet: Eet je groenten, steek je vonk aan en leef alsof je het meent! is te koop voor $ 24,95.

Het wordt ook aanbevolen om een ​​sapcentrifuge en / of blender aan te schaffen, die afhankelijk van het merk in prijs kan verschillen.

Voordelen

 • Stimuleert de inname van een grote verscheidenheid aan verse, onbewerkte hele voedingsmiddelen.
 • Flexibel, maakt af en toe aflaten mogelijk en vereist niet dat de lijner een strikte vegetarische of rauwe voedingsdeskundige wordt.
 • Kan verschillende veel voorkomende gezondheidsklachten verbeteren.
 • Kan de bloedsuikerspiegel verbeteren en een hoog cholesterol en bloeddruk verlagen.
 • Benadrukt het belang van stressmanagement en psychologische factoren voor een evenwichtige benadering van welzijn.
 • The Crazy Sexy Diet biedt een 21-daags maaltijdplan en recepten.
 • Bevat getuigenissen, die voor veel lezers inspirerend kunnen zijn.
 • Kankerpatiënten zullen zich verhouden tot het persoonlijke verhaal van de auteur.

Nadelen

 • Voor veel lijners is een dramatische aanpassing van de eetgewoonten vereist.
 • Het kan meer tijd kosten om aan voedselbereiding te besteden.
 • Zal waarschijnlijk moeilijk uit eten gaan en in sociale situaties en vasthouden aan het programma.
 • Sommige lezers gaan ervan uit dat het dieet een behandeling is voor kanker.
 • Het Crazy Sexy Diet is niet specifiek gericht op gewichtsverlies.

Een plantaardige dieetinductie

The Crazy Sexy Diet laat lezers kennismaken met de voordelen van een plantaardig dieet en behandelt een breed scala aan onderwerpen met betrekking tot gezondheid en ontgifting.

Het is een flexibel programma dat lijners aanmoedigt om in de richting van een veganistisch eetplan te bewegen, met een hoge inname van rauw voedsel, terwijl individuele keuze mogelijk is over hoe strikt te voldoen aan aanbevelingen in het Crazy Sexy Diet voor een optimaal dieet.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaat:
 • Sung, B., Prasad, S., Yadav, V. R., Lavasanifar, A., Aggarwal, B. B. (2011). Kanker en voeding: hoe zijn ze gerelateerd ?. Onderzoek naar vrije radicalen, 45 (8), 864-879. koppeling
 • Bosire, C., Stampfer, M. J., Subar, A. F., Park, Y., Kirkpatrick, S. I., Chiuve, S. E., ... Reedy, J. (2013). Indexgebaseerde voedingspatronen en het risico op prostaatkanker in het NIH-AARP-dieet en gezondheidsonderzoek. Amerikaans tijdschrift voor epidemiologie, 177 (6), 504-513. koppeling

Laatst beoordeeld: 26 januari 2017


Bekijk de video: My Key to Success in Life, Business u0026 Love. Kris Carr. Wellness Wednesday with Kris Carr (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Sigifrid

  we kunnen zeggen dat dit een uitzondering is :) van de regels

 2. Roman

  Onvergelijkbaar thema ....

 3. Groran

  Excuseer, dat ik nu niet kan deelnemen aan de discussie - er is geen vrije tijd. Ik zal worden vrijgelaten - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag uiten.

 4. Aralabar

  Ja bedankt

 5. Manton

  Inderdaad, en zoals ik nooit heb begrepenSchrijf een bericht