Informatie

Dieet voor koppels: Love Me Slender

Dieet voor koppels: Love Me SlenderWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een koppeldieet probeert de vele koppels te helpen die zwaarder zijn geworden naarmate ze zich meer op hun gemak voelden in hun relaties.

Er zijn enkele paren die deze neiging kunnen vermijden.

In Love Me Slender, Drs. Thomas Bradbury en Benjamin Karney, onthullen de voedingsgeheimen van deze stellen.

De auteurs zijn codirectors van het Relationship Institute van UCLA en hebben gestudeerd hoe paren kunnen communiceren om wederzijdse doelen te bereiken.

Dieet Basics

Koppels kunnen de voortgang van beide individuen op weg naar gewichtsverlies en een betere gezondheid helpen of belemmeren.

Door de jaren heen slagen succesvolle koppels erin hun ideale lichaamsgewicht te behouden door elkaar te ondersteunen. Ze werken samen om een ​​gezond koppeldieet te volgen en regelmatig aan lichaamsbeweging te doen. Als resultaat hun relaties worden ook sterker.

Love Me Slender identificeert specifieke principes die paren kunnen gebruiken om elkaar te ondersteunen om hun doelen te bereiken.

Hoe uw relatie uw voedselkeuzes beïnvloedt

Je relatie is krachtig omdat jij en je partner onvermijdelijk en wederzijds elkaars gedachten, gevoelens en gedrag beïnvloeden.

 1. Je dieet veranderen is erg moeilijk als je partner aarzelt om dit te doen.
 2. Goed eten is moeilijk als je partner andere ongezonde voedingsmiddelen blijft kopen, koken en eten.
 3. Je bent nauw verbonden met het leven van je partner en de keuzes die je partner maakt.
 4. Omgekeerd, wanneer u voedsel koopt en bij u thuisbrengt, kiest u niet alleen voor uzelf. Je beïnvloedt ook de mogelijkheid van keuzes die beschikbaar zijn voor je partner.

Nodig uw belangrijke ander uit om gezonde veranderingen aan te brengen

Als u uw levensstijl positief wilt veranderen, kan het beter werken als u een uitnodiging verlengt.

Als u betrokkenheid bij een dieet voor koppels eist, kan dit ervoor zorgen dat uw partner zich gecontroleerd voelt, zodat ze mogelijk een uitweg zoeken. Omgekeerd een uitnodiging laat de beslissing aan hen en behandelt ze als een gelijke.

Help uw partner gezonder te eten - zonder dat ze het zelfs merken

Als je partner resistent is, zijn er veel manieren waarop je het gemakkelijker kunt maken om gezonder te eten. Love Me Slender zegt bijvoorbeeld:

 • Als er een schaal met snoep op het aanrecht staat, berg deze dan op en vervang deze door vers fruit. Op deze manier laat u de beslissing nog steeds aan uw partner over, maar maakt u een gezondere optie toegankelijker.
 • Als je boodschappen doet, koop dan alleen gezond voedsel, waaronder veel vers fruit en groenten. Als je partner echt snacks wil, kunnen ze uitgaan en ze kopen. U hoeft hun ongezonde gedrag echter niet te vergemakkelijken.
 • Probeer je partner een kleinere portie eten te geven. De meeste mensen hebben de neiging om af te maken wat er op hun bord ligt, dus dit kan uw partner helpen minder te eten zonder het te beseffen. Als ze nog steeds honger hebben, kunnen ze even teruggaan.

Oefening aanbevelingen

Samen sporten in het dieet van een stel is een manier om elkaars doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen en je relatie op te bouwen. Als je partner niet van fysieke activiteit houdt, probeer dan van lichaamsbeweging iets leuks te maken.

U kunt activiteiten als wandelen, hiken, salsadansen of schaatsen overwegen.

Onthoud dat als je er een date night van maakt, het geen oefening is.

Vaak hebben beide leden van een stel niet hetzelfde schema of genieten ze van dezelfde activiteiten. In dit geval kunt u samenwerken om elkaar de tijd te geven die nodig is om te sporten. Doe bijvoorbeeld om de beurt boodschappen en doe andere huishoudelijke taken.

Love Me Slanke kosten en uitgaven

Het dieet voor koppels, Love Me Slender: hoe slimme koppels samenwerken om af te vallen, meer te bewegen en samen gezond te blijven, kost $ 25,99.

Voordelen

 • Beschrijft hoe koppels elkaars doelen kunnen ondersteunen om gewicht te verliezen en gezond te worden.
 • Biedt casestudy's van echte koppels, die kunnen helpen bij het identificeren van patronen in uw eigen relatie.
 • Verbetert de communicatie en intimiteit in de relatie.
 • Dit dieet voor koppels bevordert positieve levensstijlveranderingen op lange termijn die blijvende voordelen zullen opleveren.

Nadelen

 • Love Me Slender zal individuen die geen relatie hebben niet aanspreken.
 • Dit dieet voor koppels bevat geen maaltijdplan of informatie over wat te eten.
 • Het is noodzakelijk om naar andere bronnen te verwijzen om een ​​gezond plan voor gewichtsverlies te maken.

Ondersteuning staat gelijk aan succes

Love Me Slender is een dieet voor koppels dat de dynamiek van hun relatie kan veranderen om de gezondheid te verbeteren.

Wanneer paren elkaars doelen ondersteunen om gezond te eten en af ​​te vallen, is de kans veel groter dat ze een succesvol resultaat behalen.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 25 januari 2018


Bekijk de video: Creepypasta Love GLMM (Augustus 2022).