Informatie

Eet waar je van houdt, hou van wat je eet

Eet waar je van houdt, hou van wat je eetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

Eat What You Love, Love What You Eat: How to Break Your Eat-Repent-Repeat Cycle is geschreven door Dr. Michelle May, een herstelde jojo-dieter met een achtergrond in zowel geneeskunde als psychologie. Na twintig jaar jojo-diëten ontwikkelde May eindelijk een gezonde en evenwichtige relatie met voedsel en wil ze anderen helpen de cyclus van chronisch diëten en overeten te doorbreken.

Hoewel May het genot van eten en het eten van het voedsel dat u lekker vindt, aanmoedigt, betekent dit niet dat u kunt doorgaan met ongezonde gewoonten en kunt verwachten dat u afvalt. In plaats daarvan helpt ze lijners om af te stemmen op de natuurlijke signalen van het lichaam om te ontdekken wanneer, wat en hoeveel te eten zonder een beperkend plan te volgen.

Ze belooft lijners dat ze kunnen leren het voedsel waar ze van houden in de juiste porties te eten zonder zich beperkt te voelen of angst en schuld te ervaren.

Eet waar je van houdt Basisprincipes van het dieet

Dit is geen standaarddieet in traditionele zin, maar eerder een programma dat u zal helpen uw eetgedrag en uw relatie met voedsel te verbeteren. Uiteindelijk zal dit u helpen uw gewicht te beheersen zonder dat u strenge voedingsrichtlijnen of slopende trainingsregimes nodig heeft.

De basis van de aanpak van Eat What You Love is balans, variatie en matigheid. May adviseert lijners om bewust en doelgericht voedsel te selecteren en te eten in plaats van simpelweg gedachteloos te eten of als reactie op stress. Ze zegt dat we moeten eten met de bedoeling om ons beter te voelen als de maaltijd klaar is dan voor het eten.

Dieters worden aangemoedigd om te kijken naar de redenen waarom ze eten, zoals stress, verveling, angst, depressie, tijd van de dag of sociale situaties. Vervolgens biedt May hulpmiddelen die lijners helpen om echte honger te identificeren en de interne signalen die volheid en tevredenheid betekenen.

Eat What You Love legt ook sterk de nadruk op de ontwikkeling van patronen van positief denken en geeft praktisch advies over het stellen van doelen en daagt jezelf altijd uit om te verbeteren.

Diabetes eet waar je van houdt, hou van wat je eet

Eet waar je van houdt, hou van wat je eet met diabetes is gebaseerd op de principes in het eerste boek van mei. Het is ontworpen om diabetici te helpen hun angst voor eten te verminderen door te leren wat het meest geschikte voedsel voor hun lichaam is.

Het boek is opgedeeld in zes delen, die elk een belangrijke mindfulness-vaardigheid introduceren: bewustzijn, nieuwsgierigheid, niet-oordelen, aanwezig zijn, loslaten en acceptatie.

Wanneer u deze vaardigheden in de praktijk brengt, zult u veranderingen ervaren in hoe u denkt over uw dieet en levensstijl.

Je wordt aangemoedigd om na te denken over waarom, wanneer, wat en hoe je eet. De nadruk ligt op het leren voeden van je lichaam en genieten van je maaltijden. Het zou niet nodig moeten zijn om strikte regimes te volgen of voedselkeuzes overdreven te beperken om gezond te blijven.

Dieetrichtlijnen voor diabetes

Diabeteslezers wordt geadviseerd om hun maaltijden te plannen op basis van de richtlijnen van USDA's "My Plate". De basisstructuur is aangepast om het voor mensen met diabetes nuttiger te maken.

Bij elke maaltijd moet je de helft van je bord vullen met koolhydraatarme groenten. Een kwart van de plaat moet eiwit zijn en de resterende kwart, granen of zetmeelrijke groenten. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​portie fruit en zuivel toe te voegen aan de maaltijd of deze items te bewaren voor een tussendoortje voor later.

Het is belangrijk voor diabetici om op de hoogte te zijn van de hoeveelheid koolhydraten die tijdens een maaltijd wordt geconsumeerd. U leert hoe verschillende voedingsmiddelen uw bloedsuikerspiegel beïnvloeden, zodat u uw dieet hierop kunt aanpassen en aanpassen.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, volle granen, bonen, noten, magere zuivelproducten, vis, mager vlees, avocado, olijfolie, chocolade.

Voorbeeld dieetplan

Er is geen maaltijdplan opgenomen in Eat What You Love, aangezien May lijners aanmoedigt hun eigen persoonlijke eetstijl te ontwikkelen.

Oefening aanbevelingen

Oefening is een belangrijk onderdeel van dit plan, maar lijners worden gewaarschuwd om te voorkomen dat ze beweging als straf voor te veel eten beschouwen. May zegt dat onze houding ten opzichte van lichaamsbeweging moet zijn: 'Doe waar je van houdt en hou van wat je doet'.

Ze moedigt lijners aan om lichaamsbeweging te beschouwen als een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl en benadrukt de gezondheidsvoordelen van lichaamsbeweging zoals stressvermindering, cardiovasculaire gezondheid en preventie van osteoporose.

In Eat What You Love zijn diagrammen en aanbevelingen opgenomen voor krachttraining en rekoefeningen.

Kosten en lasten

Eat What You Love, Love What You Eat: How to Break Your Eat-Repent-Repeat Cycle is te koop voor $ 24,95.

Eat What You Love, Love What You Eat Diabetes is te koop voor $ 17,95.

Klik hier om een ​​van beide boeken te kopen voor een gereduceerde prijs.

Voordelen

  • Zal lijners helpen om de cyclus van jojo-dieet te doorbreken.
  • Richt zich op de emotionele en psychologische aspecten van diëten en gewichtsbeheersing.
  • Moedigt lichaamsbeweging aan als onderdeel van een gezonde levensstijl.
  • Vereist geen eliminatie van favoriete voedingsmiddelen.
  • Leer lijners om echte honger en voldoening te identificeren.

Nadelen

  • Mogelijk niet van toepassing op lijners die van mening zijn dat hun gewichtstoename een fysiologische oorzaak heeft.
  • Zal waarschijnlijk geen snelle resultaten opleveren.
  • Zal niet in de smaak vallen bij lijners die de voorkeur geven aan een gestructureerd maaltijdplan.

Conclusies

Eat What You Love, Love What You Eat biedt lijners praktische hulpmiddelen die de cyclus van dieet en dwangmatig overeten zullen doorbreken. Door de strategieën te volgen die in dit boek worden uiteengezet, zullen lijners leren om een ​​positieve relatie met voedsel te creëren en hun eigen flexibele dieet- en fitnessplan te ontwikkelen dat de basis zal vormen voor een gezonde levensstijlbenadering van gewichtsbeheersing.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 19 april 2017


Bekijk de video: MADE BY SIEM - TWO PIECE SUMMER BREEZE TOP - HAKEN -TUTORIAL - NEDERLANDS (Augustus 2022).