Informatie

Vet spoel dieet

Vet spoel dieet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het Fat Flush Plan staat in een boek van Ann Louise Gittleman.

Ann schreef eerder al een aantal boeken en artikelen over voeding en detox-diëten.

Het Fat Flush Plan is zowel een detoxdieet als een dieet voor gewichtsverlies. Het idee is om alle noodzakelijke ingrediënten te bieden om de stofwisseling te stimuleren, het vasthouden van water te verminderen en vetverlies te bevorderen.

Fat Flush - Detox en gewichtsverlies

Het Fat Flush Plan bestaat uit 3 fasen als volgt:

Fase 1-2 weken

Dit is een beperkende fase van tussen de 1100 en 1200 calorieën per dag. De bedoeling is hier om "zwelling te verliezen" - wat verwijst naar het verminderen van waterretentie net zoals wat vetverlies.

In deze fase ben je niet toegestaan eten; margarine, alcohol, suiker, oliën of vetten (behalve lijnzaadolie), granen, brood, ontbijtgranen, zetmeelrijke groenten, zuivelproducten. Zelfs de kruiden en specerijen zijn beperkt tot een kleine lijst.

Fase 2 - lopend

Hier wordt de calorietoeslag verhoogd - tot 1200-1500 calorieën. Het idee is om door te gaan met het programma totdat het gewenste gewichtsverlies is bereikt.

Fase 3 - De onderhoudsfase

In wezen een fase van gewichtsbehoud, met een calorie-inname van 1500 calorieën of meer. Sommige zetmeelrijke koolhydraten worden geleidelijk opnieuw geïntroduceerd, samen met glutenvrije granen en wat zuivel.

Train elke dag 20 minuten

Het programma bevat een belangrijk oefeningsonderdeel. Dit kan variëren van 20 tot 40 minuten per dag, afhankelijk van de fase.

Dit heeft doorgaans weinig impact (lopen). Krachttraining (gewichtheffen) staat ook op de lijst (tweemaal per week). Een slaapvoorschrift van precies 8 uur per nacht is ook vereist.

Voorbeeld van een maaltijdplan - Fat Flush Phase 1

Bij het ontwaken
"Long Life" cocktail [psyllium kaf in kraanwater - zie hieronder]
Voor het ontbijt
8 oz heet water met citroensap
Ontbijt
Vegetable scramble - 2 roerei, met spinazie, groene paprika, lente-uitjes en peterselie.
8 oz glas cran-water [verdund ongezoet cranberrysap]
Tussendoortje
1/2 grote grapefruit
20 minuten voor de lunch
8 oz glas cranwater
Lunch
4 ons zalm met citroen en knoflook, warme asperges, gemengde groene salade met broccoliroosjes en komkommer, 1 eetlepel lijnzaadolie en een 8 oz glas cran-water
Snack halverwege de middag
2 8 oz glazen kraanwater
16.00 uur Snack
1 appel
20 minuten voor het avondeten
8 oz glas cranwater
Avondeten
4 gram gegrilde lamskotelet met een snufje kaneel en gedroogde mosterd, gebakken boerenkool in bouillon, gebakken zomerpompoen met een vleugje kruidnagel en 1 eetlepel lijnzaadolie
Halverwege de avond
Cocktail met lange levensduur

Programmakosten

Het Fat Flush-plan is te koop voor $ 24,95.

Uw boodschappenrekening kan ook stijgen vanwege speciaal voedsel dat nodig is, zoals glutenvrije items.

Fat Flush voors en tegens

De bovenkant Het Fat Flush-programma heeft alle elementen van een goed en gezond programma voor gewichtsverlies. Het is niet moeilijk om succesverhalen over dit programma te vinden (de echte test is echter altijd de tand des tijds - is het vetverlies aanhoudend of tijdelijk?).

Onthoud dat dit dieet een is ontgiften of reiniging dieet, dus de zeer beperkende fase één. Tenzij er gezonde eetpatronen worden toegepast op uw levensstijl, gaan de behaalde voordelen snel verloren.

Het nadeel Een kritiek is dat het calorieniveau in fase 1 voor sommige mensen (met name mannen) te laag kan zijn, en dat het lagere calorieniveau de stofwisseling eerder kan vertragen dan versnellen.

Er is een aanzienlijk trainingsgedeelte (wat een goede zaak is) en gelukkig wordt de langere training toegevoegd tijdens fase 3. Er is echter weinig kans dat de calorieniveaus van fase 1 (of 2) een sterk trainingsregime ondersteunen.

Dit dieet is net als veel andere dieetboeken - de one size fits all-benadering zal nooit voor iedereen geschikt zijn. Acht uur per nacht slapen kan voor sommigen uitstekend zijn, maar met 40 minuten stevig wandelen per dag, plus 2 gewichtssessies per week, is deze slaap voor sommige mensen gewoon niet genoeg.

Aanbevelingen

Dit dieet is een boek en net als al die honderden dieetboeken die in de schappen liggen, moet je een redelijk gemotiveerde en gefocuste persoon zijn.

Dit is de reden waarom veel van de online dieetprogramma's succesvol zijn geweest - ze bieden community, persoonlijke ondersteuning, veel online tools en menu-generatoren enz., EN kunnen uw dieet voor U personaliseren.

Hoe vaak heb je het 'nieuwste nieuwe dieet' geprobeerd? Alleen om jezelf terug te vinden waar je 6 maanden later bent begonnen. Het is goed om een ​​buddy-systeem te hebben.

OPMERKING: Veel medische professionals stellen de geldigheid van de meeste detox-diëten in vraag, aangezien er weinig empirische aanwijzingen zijn dat er enige ontgifting optreedt.

Ook verkrijgbaar: Fat Flush for Life

Het boek beschrijft algemene aanbevelingen voor het structureren van uw dieet met magere eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten met een lage glycemische index. De basis van het Fat Flush for Life-programma zijn echter de seizoensgebonden detox-plannen die uw lichaam helpen om overtollig vet te reinigen en te verwijderen door te profiteren van uw manier waarop uw lichaam op natuurlijke wijze reageert op de seizoenen.

De detox-plannen in het boek zijn als volgt:

 • Winter Fat Flush
  Dit programma helpt uw ​​metabolisme een vliegende start te geven en uw immuniteit te beschermen terwijl u zich warm en tevreden voelt bij koud weer.
 • Spring Fat Flush
  Maak levertoxines vrij terwijl u het lichaam voedt met een lichtere manier van eten die het lichaam reinigt.
 • Zomer Fat Flush
  Het ontgiftingsproces wordt versneld om u te helpen sneller vet te verbranden tijdens de warmere tijd van het jaar, terwijl u zich nog steeds concentreert op het vrijgeven van opgehoopte gifstoffen.
 • Autumn Fat Flush
  Een vegetarisch plan dat de lichaamsreiniging verbetert en de stofwisseling herstelt.
 • De 5-daagse Hot Metabolism Booster
  Een plateau-buster die u gegarandeerd helpt uw ​​gewichtsverlies naar een hoger niveau te tillen. Dit plan helpt om hardnekkige gewichtstoename te verschuiven en omvat het gebruik van thermogene kruiden en specerijen.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Referenties:
 • Mason, R. (2002). Chemische toxines en obesitas: Paula F. Baillie-Hamilton, MB, BS, D. Phil., Legt de link uit. Alternatieve complementaire therapieën, 8 (4), 218-223. koppeling
 • Le Sueur, J. (2009). Detox-diëten: de moeite waard of een verspilling van tijd ?. Professional Beauty, (maart 2009), 184. link
 • Atkinson, R. L. (1989). Lage en zeer caloriearme diëten. De medische klinieken van Noord-Amerika, 73 (1), 203-215. koppeling

Laatst beoordeeld: 31 maart 2017


Bekijk de video: Is Het KETO dieet beter voor vetverlies.? (Augustus 2022).