Informatie

Fast Track Detox Dieet

Fast Track Detox DieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het Fast Track Detox Dieet is geschreven door voedingsdeskundige en bestsellerauteur Anne Louise Gittleman.

In de ondertitel van het boek staat dat lijners het metabolisme kunnen stimuleren, vetmeststoffen kunnen verwijderen en 's nachts veilig tot 8 pond kunnen verliezen.

Als lijners afvallen, komen gifstoffen vrij uit vetweefsels en het is bekend dat deze toename van gifstoffen in de bloedbaan een belangrijke oorzaak is van stemmingswisselingen bij het op dieet zijn en bijdraagt ​​aan het vertragen van gewichtsverlies.

Gittleman probeert deze problemen aan te pakken zodat lijners gewichtsverliesplateaus kunnen doorbreken en permanent gewichtsverlies kunnen bereiken.

Fast Track Detox Dieet Basics

Gittleman beweert dat om het lichaam correct te vasten, het lichaam moet worden voorbereid, anders kan het vasten de detoxroutes van het lichaam overbelasten. Dit kan leiden tot ongemakkelijke symptomen en kan in feite meer stofwisseling veroorzaken.

Om deze reden omvat het plan zeven dagen voorbereiding die is gericht op biologische voedingsmiddelen die specifiek zijn geselecteerd vanwege hun vermogen om de functie van de ontgiftingsorganen te verbeteren; de lever, nieren en spijsverteringskanaal.

Dit wordt gevolgd door een dag vasten op Gittlemans ‘wondersap’, een combinatie van cranberrysap, verse sinaasappelsap en citroensap, gember, nootmuskaat en stevia. Dit mengsel is ontworpen om de honger te verminderen, de bloedsuikerspiegel in evenwicht te brengen, de stofwisseling en voeding te stimuleren. Dieters consumeren elk uur een kopje van deze vloeistof en om het uur een extra kopje water.

Bovendien moeten lijners zowel aan het begin als aan het einde van de dag een portie 'colon-loving' supplement nemen, zoals psylliumschil of gemalen lijnzaad.

Na het vasten zijn er dan nog drie dagen waarop lijners zich houden aan het plan van de eerste zeven dagen. Dieters krijgen ook de instructie om specifieke immuunversterkende voedingsmiddelen aan het dieet toe te voegen, zoals rauwe biologische zuurkool of magere yoghurt met levende culturen.

Veel voedingsmiddelen zijn gedurende de hele duur van het programma beperkt, waaronder de meeste vetten, suiker, geraffineerde koolhydraten, glutenbevattende granen (tarwe, rogge, gerst), soja-eiwitisolaten, kunstmatige zoetstoffen, alcohol en cafeïne.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Gedurende de eerste zeven dagen en de laatste drie dagen van het plan moeten lijners consumeren:

 • Ten minste één tot drie 'leverminnende' voedingsmiddelen of supplementen, waaronder kool, bloemkool, spruitjes, broccoli, bladgroente, sinaasappels, citroenen, limoenen, knoflook, uien, eieren, artisjok, asperges, bieten, selderij en wei eiwit.
 • Ten minste één 'colon-loving'-voedsel of -supplement met psylliumschillen, gemalen lijnzaad, wortels, appel, peer of bessen.
 • Twee porties magere eiwitten zoals kipfilet.
 • Een à twee eetlepels lijnzaad of olijfolie.

Oefening aanbevelingen

Dieters krijgen de instructie om op de vastendag alleen zeer voorzichtig te trainen gedurende maximaal 30 minuten. Oefening op de andere dagen is prima in overeenstemming met de huidige gezondheid en conditie van de lijner.

Probeer op niet-vastende dagen deze oefeningen met het Fast Track One Day Detox Dieet.

Kosten en lasten

Het Fast Track Detox-dieet is te koop voor $ 12,95.

Er zullen ook extra kosten zijn in verband met de aanbevelingen om biologisch voedsel te kopen, evenals het gebruik van bepaalde supplementen en speciaal voedsel.

Voordelen

 • Het kan nuttig zijn om een ​​langetermijnprogramma voor gewichtsverlies te starten of om u voor te bereiden op een speciale gebeurtenis.
 • Snel gewichtsverlies kan de motivatie vergroten.
 • Kan helpen de eetlust en smaakvoorkeuren voor gezondere voedingsmiddelen in de juiste hoeveelheden te herstellen.
 • Biedt een minder strikte versie voor diegenen die het niet mogelijk vinden om het volledige programma te volgen.
 • Verklaart de wetenschappelijke grondgedachte achter het dieet en de specifieke betrokken voedingsmiddelen.
 • Praat met degenen die standaard diëten voor gewichtsverlies hebben geprobeerd zonder resultaten te ervaren.
 • Kan lijners helpen een afslankplateau te doorbreken.
 • Bevat een gedetailleerd plan met recepten en een boodschappenlijst.
 • Biedt hulpmiddelen om psychologische factoren aan te pakken die verband houden met diëten en gewichtsbeheersing.

Nadelen

 • Zeer beperkend en moeilijk uit eten te gaan.
 • Vereist voorbereiding om alle aanbevolen items te verkrijgen.
 • Dieters kunnen symptomen van cafeïne en suikerontwenning ervaren, zoals hoofdpijn en vermoeidheid.
 • Sommige voedingsmiddelen kunnen duur of moeilijk verkrijgbaar zijn.
 • Programma omvat het gebruik van bepaalde supplementen, die duur kunnen zijn.

Detox kan voordelig zijn

Dit programma zal waarschijnlijk een beroep doen op lijners die andere programma's zonder resultaat hebben geprobeerd, evenals degenen die een afslankplateau ervaren.

Het kan ook nuttig zijn voor diegenen die een reeks niet-specifieke gezondheidsproblemen ervaren, zoals spijsverteringsstoornissen, immuundisfunctie en chronische vermoeidheid.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Gittleman, A. L. (2006). Het Fast Track Detox-dieet: stimuleer het metabolisme, verwijder vetmeststoffen, start gewichtsverlies en houd de kilo's voorgoed uit. Morgan Road Books.
 • Prestera, T., Holtzclaw, W. D., Zhang, Y., Talalay, P. (1993). Chemische en moleculaire regulatie van enzymen die kankerverwekkende stoffen ontgiften. Proceedings of the National Academy of Sciences, 90 (7), 2965-2969. koppeling

Laatst beoordeeld: 25 januari 2018


Bekijk de video: How to Make Dr. Ozs 3-Day Detox Cleanse Dinner Smoothie (Augustus 2022).