Informatie

Het volledige dieet

Het volledige dieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het volledige dieet is gemaakt door dokter Michael Snyder, een door de raad gecertificeerde algemeen chirurg en leider in bariatrische chirurgie.

Dit programma moedigt je aan om de traditionele voedingsmentaliteit af te wijzen op basis van beperking, ontbering en extreme veranderingen in levensstijl. Je leert met je lichaam te werken zodat je je vol en voldaan voelt terwijl je minder eet.

Volledige dieetbeginselen

Dokter Snyder zegt dat afvallen niet ingewikkeld is en dat je in slechts een week alles kunt leren wat je moet weten. Zijn programma wordt gepresenteerd als een zevendaagse gids met een reeks lifestyle-uitdagingen.

Op een dag leer je bijvoorbeeld hoe je de perfecte maaltijd opzet. Een andere dag plant u uw trainingsroutine voor een week. Aan het einde van zeven dagen heb je een aantal positieve leefstijlfactoren ingevoerd.

Het primaire concept van The Full Diet houdt in dat u de wetenschap van volheid in uw voordeel gebruikt. Bepaalde voedingsmiddelen helpen je om je vol en tevreden te voelen met minder calorieën, dus deze vormen de basis van het dieet.

Twee opties om je een weg te banen door het volledige dieet:

 1. Begin met de "Inductie" -fase gedurende vier weken en ga dan door naar de "Continuerende Succes" -fase totdat u uw streefgewicht bereikt.
 2. Begin met de fase “Continuing Success”.

De eerste optie is het gebruik van veel shakes en zeer beperkend, dus het lijkt misschien te beperkend of overweldigend.

Als u voor de tweede optie kiest, verliest u evenveel gewicht, maar dit duurt langer.

Snacks en cheats zijn toegestaan

Je eet dagelijks drie kleine maaltijden en twee of drie snacks. Alle snacks moeten 5-14 gram eiwit bevatten en niet meer dan 200 calorieën. U zult ook lunch en diner vooraf laden, met een omvangrijke snack, om het gevoel van volheid op te wekken, wat uw eetlust vermindert.

Je mag elke week twee cheats maken, maar deze moeten 24 uur van tevoren worden gepland. Dit helpt om uw bewustzijn over uw eetgedrag te vergroten. Het stelt je ook in staat om met mate te genieten van je favoriete lekkernijen, zonder het gevoel te hebben dat je het dieet hebt verbroken.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Bladgroenten, tomaat, komkommer, spinazie, asperges, broccoli, aardbeien, appels, volkorenbrood, bruine rijst, zwarte bonen, hummus, eieren, vis, kipfilet, kalkoen, zalm, tonijn, garnalen, magere yoghurt , magere kaas, amandelen, magere pindakaas, magere saladedressing, avocado, fullbars, koffie, water.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Twee hardgekookte eieren met salsa
Een sneetje volkoren brood
1 kopje koffie

Ochtendsnack

16 oz glas water
¼ kopje kwark
1 kopje aardbeien

Snack voor de lunch

Handvol rauwe noten

Lunch

Mini volkoren pitabroodje, hummus, komkommers, tomaten, fetakaas en Griekse olijven

Tussendoortje

16 oz glas water
1 oz magere kaas
1 kleine appel

Snack voor het diner

1 kopje minestrone soep

Avondeten

Bak in het zuidwesten van Turkije
1 kopje gemengde groene salade met magere dressing

Oefening aanbevelingen

Idealiter zou je vijf dagen per week een uur per dag moeten sporten. Sommige mensen zullen dit bedrag geleidelijk moeten opwerken.

Je kunt beginnen met activiteiten zoals met de hond wandelen of meedoen aan een yogales. Later kun je jezelf uitdagen met intensievere oefeningen zoals krachttraining en hardlopen.

Kosten en lasten

Het volledige dieet: een 7-daagse gids voor gewichtsverlies voor het afwerpen van kilo's voor een goede prijs voor $ 14,95.

Voordelen

 • Bevat een maand maaltijdsuggesties met recepten.
 • Cheats maken het gemakkelijker om het plan op lange termijn te volgen.
 • Bevat advies over het breken van een afslankplateau.
 • Vereist geen eliminatie van voedsel.
 • Frequente maaltijden en snacks kunnen de eetlust verminderen.
 • Geschikt als levensstijlbenadering van gewichtsbeheersing.

Nadelen

 • De inductiefase is zeer beperkend.
 • Vereist tijd voor maaltijdplanning en voedselbereiding.
 • Noodzakelijk om het calorie- en eiwitgehalte van snacks te controleren.
 • Het volledige dieet bevat geen gestructureerd oefenplan.
 • Vegetarische en veganistische maaltijdopties zijn beperkt.

Conclusies

Het volledige dieet werkt door voedingsmiddelen te benadrukken die u helpen om u vol en tevreden te voelen met minder calorieën.

Het biedt praktische hulpmiddelen die geen extreme levensstijlverandering vereisen om effectief af te vallen.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Referenties:
 • Riebe, D., Greene, G. W., Ruggiero, L., Stillwell, K. M., Blissmer, B., Nigg, C. R., Caldwell, M. (2003). Evaluatie van een gezonde levensstijlbenadering van gewichtsbeheersing. Preventieve geneeskunde, 36 (1), 45-54. studie link
 • Wing, R. R., Shiffman, S., Drapkin, R. G., Grilo, C. M., McDermott, M. (1996). Matige versus beperkende diëten: implicaties voor terugval. Gedragstherapie, 26 (1), 5-24. studie link

Laatst beoordeeld: 22 mei 2017


Bekijk de video: Lezing FODMaP-dieet (Augustus 2022).