Informatie

Hamptons dieet

Hamptons dieet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

The Hampton’s Diet is een koolhydraatarm dieet dat is geschreven door de voormalige medisch directeur van het Atkins Center - Dr. Fred Pescatore.

Velen zien het dieet als een voortzetting van het (vaak bespotte) Atkins-dieet. Er is ook een opvallende overeenkomst tussen het dieet van Hampton en het dieet van South Beach.

Het lijkt misschien slechter om weer een ander dieetboek te ontvangen, wat de verwarring vergroot, maar er lijkt een gezonder beeld op te duiken met het Hampton's dieet.

Hampton’s - Low Carb met een Fancy Oil

Het dieet van Hampton legt veel nadruk op het consumeren van de juiste soort vetten - met name enkelvoudig onverzadigde vetten. Dr. Pescatore heeft Macadamia-notenolie gekozen (en het moet ook Australisch zijn !!) als de beste bakolie om te gebruiken (in plaats van olijfolie). Hij wijdt een heel hoofdstuk aan oliën en vetten.

Macadamia-notenolie is duur - maar goed - dat geldt ook voor het meest fatsoenlijke eten. Het lijkt echter dwaas om één enkel voedsel uit te kiezen als het 'magische' ingrediënt.

Goede koolhydraten en organische stoffen

Bij het dieet van Hampton draait alles om hoogwaardige koolhydraten - hoe minder verwerkt, hoe beter. Waar mogelijk moet het voedsel biologisch zijn.

Er is een gecontroleerde fase van gewichtsverlies, maar afgezien hiervan - er lijken geen ernstige beperkingen te zijn (zelfs matige hoeveelheden alcohol zijn toegestaan).

Het dieet lijkt op een mediterraan dieet (waar de auteur op ingaat) en brengt aanzienlijke veranderingen aan in de USDA-voedselpiramide.

Het Hamptons-dieet is te koop voor $ 24,95

Een "goed" koolhydraatarm dieet?

Als u een koolhydraatarm dieet probeert, lijkt het dieet van Hampton het verstandigste advies te hebben, vooral in vergelijking met Atkins. Gehele voedingsmiddelen, geen bewerkte voedingsmiddelen, gezonde vetten ... Atkins (en South Beach Diet) hebben geresulteerd in een hele industrie van verwerkte low carb-snacks.

Eindelijk worden we wakker met het feit dat een goede gezondheid hand in hand moet gaan met gewichtsverlies.

Maar om eerlijk te zijn lijkt het boek erg opportunistisch. Het komt precies op de vachtstaarten van het succes van het South Beach Diet, en precies op een moment dat het succes van (de nu overleden) Robert Atkins afneemt.

Is er een verband tussen de auteur en de verkoop van Macadamia Nut-olie?

Ondertitels als "Dieetgeheimen van de rijken, beroemdheden en mager" zijn absolute onzin en niets meer dan een marketinggimmick.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 11 januari 2018


Bekijk de video: Inside a $40M Hamptons Home with an Indoor Rock Climbing Wall. On the Market. Architectural Digest (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Cleon

  Incomparable phrase, I like it a lot :)

 2. Kedar

  Juist! Ik vind dit een goed idee. En ze heeft recht op leven.

 3. Bartleigh

  Het spijt me, het komt niet in de buurt van mij. Wie kan nog wat zeggen?

 4. Bothain

  Deze prachtige zin valt trouwens wegSchrijf een bericht