Informatie

Heart Healthy Diet: Kardea Gourmet

Heart Healthy Diet: Kardea GourmetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

De Kardea Gourmet: slim en lekker eten voor een gezond hart is een combinatie van een voedingsgids en kookboek. Het is gemaakt door Dr. Richard Collins, een cardioloog, Susan Buckley, een geregistreerde diëtiste die zich richt op gezond gewichtsverlies en Rob Leighton, die zichzelf omschrijft als een fijnproever met een cholesterolprobleem.

Het boek is geïnspireerd op de 'liefde voor eten van de auteur, het verlangen om dingen natuurlijk te houden, geloof in wetenschap en passie voor vitaal leven'. Het bevat eenvoudig en flexibel advies voor een gezond hartdieet vol heerlijk eten, ontworpen om u te helpen uw algemene gezondheid te verbeteren of om specifieke problemen aan te pakken, zoals een hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, glucosebalans, ontsteking en obesitas.

Hart gezonde voeding Basics

Kardea Gourmet begint door de principes van cardiovasculaire gezondheid uit te leggen en u te helpen bij het identificeren van uw risico's. Vervolgens leert u methoden waarmee u die risico's, die grotendeels een aanpassing van het dieet zijn, effectief kunt beheersen.

Een groot deel van dit hartgezonde dieet is gewijd aan voedingseducatie met informatie over de goede en slechte vetten en koolhydraten, de rol van vitamines en mineralen en de mogelijke voordelen van voedingssupplementen.

De auteurs onderzoeken verschillende hartgezonde benaderingen van eten, waaronder het mediterrane dieet, het Okinawaanse dieet en vetarme vegetarische diëten. Een specifiek dieet voor hartaandoeningen wordt niet voorgeschreven, maar u krijgt de mogelijkheid om een ​​hartgezonde manier van eten te creëren die past bij uw levensstijl en voorkeuren.

Het is geen vereiste om vegetariër te worden om dit plan te volgen, maar het wordt aanbevolen om de vleesinname bij elke maaltijd te beperken tot een portie van vier ons. Suiker en desserts moeten beperkt zijn. Een hoog verbruik van verse groenten en fruit, volle granen en peulvruchten wordt benadrukt.

Aan het einde van The Kardea Gourmet is een selectie van recepten onderverdeeld in secties, waaronder Gazpachos, Gerstpilaf / Gerstpaella, Franse, Italiaanse, Oost-mediterrane, Marokkaanse en andere geselecteerde recepten uit de Kardea-keuken.

Aanbevolen Heart Healthy Foods

Fruit, groenten, havermout, bruine rijst, gerst, volkoren brood, zemelengranen, pasta, zwarte bonen, kekerbonen, amandelen, walnoten, vetvrije yoghurt, eieren, zeevruchten, mager vlees en gevogelte, kruiden en specerijen, koffie, thee , pure chocolade, rode wijn.

Voorbeeld Kardea Gourmet-maaltijdplan

Ontbijt

Havermout met appel en kaneel
1 kopje koffie

Ochtendsnack

Handvol walnoten

Lunch

Mediterrane tonijnsalade
Volkorenbrood

Tussendoortje

Rauwe groenten met hummus

Avondeten

Pasta Fagioli
Groene salade
1 glas rode wijn

Nagerecht

Truffel van pure chocolade

Oefening aanbevelingen

Oefening wordt aangemoedigd, maar specifieke richtlijnen zijn niet opgenomen in dit hartgezonde dieet. De auteurs zeggen: "Oefening, zelfs een korte wandeling na het eten, kan je bloedlipiden- en suikerspiegel verbeteren."

Kosten en lasten

De Kardea Gourmet: slim en heerlijk eten voor een gezond hart kost $ 24,99.

Klik hier om het boek tegen een gereduceerde prijs te kopen.

Voordelen

 • Geeft informatie en voorlichting over hart- en vaatziekten en een gezond hartdieet.
 • Stimuleert de inname van een verscheidenheid aan gezonde voedingsmiddelen, waaronder vers fruit en groenten, volle granen, peulvruchten en noten.
 • Kan helpen bij het behandelen van hart- en vaatziekten en diabetes.
 • Aantrekkelijk voor degenen die genieten van het eten van zowel heerlijk als gezond eten.
 • Moedigt beweging aan.

Nadelen

 • Bevat geen duidelijk gedefinieerde richtlijnen voor een gezond hartdieet.
 • Bevat geen maaltijdplan.
 • Er zijn geen recepten voor ontbijt of dessert.
 • Veel recepten bevatten vlees en andere dierlijke producten, wat in tegenspraak lijkt met enkele van de concepten die in het boek worden gepresenteerd.
 • Vereist een behoorlijke hoeveelheid tijd in de keuken.
 • Bevat geen trainingsrichtlijnen.

Conclusies

De Kardea Gourmet biedt informatie over hart- en vaatziekten en leidt lezers op zodat ze hun eigen benadering van een hartgezonde voeding kunnen creëren. Het bevat ook een selectie van smaakvolle recepten.

Dit boek zal lezers aanspreken die meer willen weten over het verband tussen hartgezondheid en voedingsinname. Maar mensen met ernstige gezondheidsproblemen hebben mogelijk een strikter en duidelijker gedefinieerd voedingsplan nodig.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 11 mei 2017


Bekijk de video: Diabetes Matters: Heart Healthy Eating (Augustus 2022).