Informatie

Verlicht: Loretta LaRoche

Verlicht: Loretta LaRocheWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

Lighten Up !: The Authentic Way to Lose Your Weight and Your Worries is geschreven door Loretta LaRoche, een internationaal bekende stresscoach, voormalig aerobicsinstructeur en wellnessconsulent.

Loretta LaRoche benadert diëten op een humoristische manier terwijl ze haar lezers kennis laat maken met haar acht geheimen om af te vallen. Ze belooft dat je overtollige kilo's kunt afgeven en in vorm kunt komen terwijl je plezier hebt in het proces.

Verlicht de basis van het dieet

LaRoche zegt dat we zijn vergeten hoe we een positieve relatie met voedsel kunnen hebben en van eten kunnen genieten. We moeten ons realiseren dat voedsel noch de vijand, noch de redder is, en we moeten leren hoe we een evenwichtige houding kunnen creëren met betrekking tot ons dieet.

Ze moedigt lijners aan om de typische dieet-mentaliteit te vermijden en om te voorkomen dat je voedsel eet dat niet lekker voor je is. Ze zegt: 'Natuurlijk, gestoomde kip bevat weinig calorieën, maar waarom niet gewoon op een rubberen band kauwen?'

In plaats daarvan moedigt ze je aan om je te concentreren op de dingen die je leuk vindt aan het voedsel dat je elke dag eet en wat het is dat je het meeste plezier geeft. Dieters wordt aanbevolen om een ​​voedingsdagboek bij te houden van deze ervaringen en observaties.

Bijvoorbeeld: 'Ik ontmoette Josephine voor het ontbijt in het restaurant en bestelde pannenkoeken, die waarschijnlijk iets te extravagant waren, maar ze waren zo licht en luchtig dat ze het waard waren. Toch at ik maar ongeveer de helft van wat er op mijn bord lag.

Tijdens de lunch had ik de heerlijkste rijpe tomaat in plakjes gesneden met een beetje olijfolie en zout. Hemels! '

Ze raadt aan om een ​​Franse eetstijl te volgen met drie maaltijden per dag, kleine portiegroottes en een beetje wijn. Ze moedigt ook gezinsmaaltijden aan, omdat uit onderzoek blijkt dat dit ons kan helpen om langer en gezonder te leven.

Loretta LaRoche biedt lijners geen maaltijdplan of zelfs geen specifieke voedingsaanbevelingen in Lighten Up, afgezien van het advies om gezond verstand te gebruiken en emotionele zelfregulatie te leren. De ontwikkeling van een positief gevoel van eigenwaarde wordt benadrukt en lijners worden geadviseerd om zich te concentreren op hun sterke punten en een sociaal ondersteunend netwerk te creëren.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, couscous, quinoa, wilde rijst, vers gebakken brood, pasta, rijst, pistachenoten, pecannoten, garnalen, mager rundvlees, kalkoen, verse kruiden, specerijen, chocolade, olijfolie, wijn.

Voorbeeld Verlicht maaltijdplan

Ontbijt

Griekse yoghurt met walnoten, bosbessen en honing
1 kopje koffie

Lunch

Pittige Thaise Garnalensalade
1 mango

Tussendoortje

Met chocolade bedekte aardbeien

Avondeten

Two-sesam beef en rode peper roerbak met rijst

Oefening aanbevelingen

Loretta LaRoche zegt dat terwijl sporten goed voor je is, we de verkeerde indruk hebben dat we overtollige calorieën gemakkelijk kunnen verbranden door te sporten wanneer we te veel eten. Dit is niet echt waar, omdat er veel fysieke activiteit voor nodig is om een ​​aanzienlijke impact te hebben.

Ze zegt in Lighten Up dat je tijdens het sporten iets moet kiezen dat je leuk vindt en dat het nooit een verplichting of stress mag zijn. Ze vermeldt ook dat je zelfs tot 40 calorieën kunt verbranden door simpelweg tien minuten te lachen.

Als u echt toegewijd bent, moet u een fitnessbeoordeling krijgen van een gekwalificeerde en gecertificeerde fitnessprofessional die u persoonlijke begeleiding kan bieden.

Kosten en lasten

Verlicht!: De authentieke en leuke manier om uw gewicht en uw zorgen te verliezen, kost $ 12,95.

Voordelen

  • Moedigt een positieve houding aan ten aanzien van afvallen.
  • Benadrukt het belang van een gezonde relatie met voedsel.
  • Het bijhouden van een voedingsdagboek kan het bewustzijn van eetgedrag vergroten.
  • Richt zich op het belang van stressmanagement.
  • Moedigt lijners aan om verantwoordelijkheid te nemen voor beslissingen over levensstijl.
  • Lighten Up is een humoristische en leuke benadering van diëten.

Nadelen

  • Geeft geen gedetailleerde voedingsaanbevelingen.
  • Veel lijners hebben meer begeleiding nodig bij het maken van gezonde keuzes.
  • Sommige lijners hebben mogelijk geen betrekking op de aanpak van Loretta LaRoche.

Conclusies

Lighten Up van Loretta LaRoche is een humoristische benadering van diëten die het gezonde verstand benadrukt en lezers aanmoedigt om verantwoordelijkheid te nemen voor hun voedsel- en levensstijlkeuzes.

Lighten Up omvat als zodanig geen dieet- of gewichtsverliesprogramma, maar pleit in plaats daarvan voor een evenwichtige aanpak die plezier en plezier benadrukt in relatie tot diëten, lichaamsbeweging en alle aspecten van het leven.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: How Serious Is this? with Loretta Laroche (Augustus 2022).