Informatie

Meest decadente voeding ooit!

Meest decadente voeding ooit!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

Het meest decadente dieet ooit!: Het kookboek dat de geheimen onthult om je favorieten op een gezondere manier te koken, is gemaakt door Devin Alexander, die chef-kok en auteur is van de bestseller van de New York Times, The Biggest Loser Cookbook.

In dit boek belooft Alexander dat je kunt genieten van Amerika's favoriete eten aller tijden, terwijl je er toch in slaagt om af te vallen. Ze deelt haar recepten voor heerlijke maaltijden die zijn omgezet in gezonde en schuldvrije (maar nog steeds erg lekkere) versies van de originelen.

Alexander zegt dat ze vijfenvijftig kilo afgevallen is door op deze manier te eten en dat ze het gewicht al meer dan zestien jaar afhoudt. Ze herinnert lijners er echter aan dat hoewel recepten met het meest decadente dieet ooit minder calorieën bevatten, het nog steeds nodig is om uw porties te controleren als u wilt afvallen.

Decadente voedingsbeginselen

Het boek biedt een selectie van heerlijke gezonde recepten en is onderverdeeld in hoofdstukken zoals ontbijten, burgers, sandwiches en wraps, salades, voorgerechten, zetmeelrijke kanten, hartige snacks en zoete snacks.

De recepten bevatten een selectie van comfortvoedsel en heerlijke traktaties die gezonder zijn gemaakt door hun vet- en calorieniveaus te verminderen. Een typisch stuk chocoladetaart heeft bijvoorbeeld 746 calorieën en 38 gram vet, terwijl Alexander's recept voor Dark Chocolate Layer Cake met Buttercream Frosting slechts 294 calorieën en 6 gram vet heeft.

Het meest decadente dieet ooit biedt vergelijkbare aanpassingen van Amerikaanse favorieten, waaronder BBQ Bacon Cheeseburgers, "Fried" Jumbo Shrimp, Super-Stuffed Steak Soft Tacos, Eggplant Parmesan en Chocolate Chip Pancakes.

Elk recept bevat 100, 200, 300, 400 of 500 calorieën, wat het eenvoudig maakt om de maaltijden aan te passen aan een caloriebeperkt plan voor gewichtsbeheersing dat u mogelijk volgt. Alexander schetst ook een eenvoudige voedingsgids op basis van je geslacht, leeftijd en activiteitenniveau en laat je zien hoe je een wekelijks maaltijdplan samenstelt.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, lichte kaas, vetvrije melk, yoghurt, kipfilet, kalkoen, spek, blauwe kaas, mager rundvlees, olijfolie, pindakaas, chocolade.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Zondeloze maar zondige kleverige broodjes

Ochtendsnack

1 perzik

Lunch

BBQ Bacon Cheeseburgers

Tussendoortje

Vetarme yoghurt

Avondeten

Fettu-Skinny Alfredo

Avondsnack

Godiva Brownie Sundaes

Oefening aanbevelingen

Het meest decadente dieet ooit is in de eerste plaats een kookboek, maar Alexander geeft wel wat algemeen advies over hoe u regelmatige lichaamsbeweging in uw dagelijkse routine kunt opnemen. Ze bespreekt het belang van lichaamsbeweging om af te vallen en legt uit hoe het helpt om calorieën te verbranden.

Kosten en lasten

Het meest decadente dieet ooit!: Het kookboek dat de geheimen onthult om je favorieten op een gezondere manier te koken, kost $ 19,95.

Voordelen

  • Geen typisch dieetvoedsel.
  • Gezinsvriendelijke benadering van gezond gewichtsverlies.
  • Geschreven door een veelgeprezen chef.
  • Recepten zijn gemakkelijk te bereiden.
  • Recepten bevatten gedetailleerde voedingsinformatie.
  • Bevat een algemeen dieetplan.

Nadelen

  • Zal mensen die niet van koken houden niet aanspreken.
  • Bevat geen gedetailleerd maaltijdplan.
  • Noodzakelijk om portiecontrole uit te oefenen.

Conclusies

Het meest decadente dieet ooit biedt u een manier om van uw favoriete voedsel te genieten en af ​​te vallen zonder ooit het gevoel te hebben dat u op dieet bent. De recepten van Alexander lijken heerlijk en zijn heerlijk, maar passen toch binnen de parameters van wat wordt beschouwd als een gezond dieet om gewichtsbeheersing te ondersteunen.

Desalniettemin zal het voor lijners nog steeds nodig zijn om het bewustzijn van portiecontrole of calorie-inname bij het eten van deze maaltijden te behouden, want hoewel ze gezond zijn, kunnen ze nog steeds leiden tot gewichtstoename als ze in overmatige hoeveelheden worden gegeten.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: Dit is waarom gezond eten duurder is dan ongezond eten - RTL NIEUWS (Augustus 2022).