Informatie

Natuurlijk Makeover-dieet

Natuurlijk Makeover-dieetWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

Het Natural Makeover-dieet is gemaakt door de natuurgeneeskundige arts Joey Shulman om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te verbeteren door voedzaam voedsel, goede lichaamsbeweging en een evenwichtige levensstijl.

Shulman zegt dat wanneer je van binnen ongezond bent, het aan de buitenkant altijd op verschillende manieren zichtbaar is, zoals gezwollen ogen, voortijdige rimpels, broze nagels of moeite met afvallen. Om echte schoonheid te bereiken, is het noodzakelijk om de oorzaken van een slechte gezondheid aan te pakken in plaats van te proberen deze indicaties te verdoezelen.

Makeover Dieet Basics

Shulman biedt lezers een programma waarvan ze belooft dat het zal leiden tot permanent gewichtsverlies, glanzend haar en een stralende teint. Ze introduceert haar "Pick 3" -dieetplan, dat het gemakkelijk maakt om gezond voedsel te selecteren dat beter energie- en vetverlies ondersteunt. Het Natural Makeover-dieet leert u hoe u bij elke maaltijd of snack de juiste soorten koolhydraten, eiwitten en vetten kiest.

In tegenstelling tot veel andere diëten voor gewichtsverlies, pleit The Makeover Diet niet voor een koolhydraatarme manier van eten, maar benadrukt het liever wat het 'langzame koolhydraten' noemt. In wezen zijn dit de koolhydraatrijke voedingsmiddelen met een lage glycemische index. Naast het verbeteren van het uiterlijk en het energieniveau, kunnen deze voedingsmiddelen nuttig zijn voor lijners die risico lopen diabetes te ontwikkelen.

Gedurende de eerste vijf dagen van het Natural Makeover-dieet moet je granen, suikers, rood vlees en zuivelproducten vermijden. Je moet ook een eetlepel gemalen lijnzaad consumeren, je groentenverbruik verhogen en elke dag acht glazen water of kruidenthee drinken. Na de beginfase wordt geleidelijk een grotere verscheidenheid aan voedingsmiddelen opnieuw in het dieet geïntroduceerd.

Het Natural Makeover-dieet bevat recepten, tips voor uit eten gaan en een lijst met de glycemische indexwaarden voor gewone voedingsmiddelen. Het bevat ook antwoorden op veelgestelde vragen, zoals de potentiële voordelen van rode wijn en chocolade en de voor- en nadelen van eiwitrijke diëten.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, noten, zaden, eiwitten, omega 3-eieren, magere yoghurt, magere kwark, geitenkaas, tonijn, zalm, kipfilet, magere kalkoen, avocado, volle granen, peulvruchten, eiwitpoeder, sojakaas , sojamelk, tempeh, olijfolie.

Voorbeeld van een natuurlijk make-over dieetplan

Ontbijt

1 gepocheerd ei
½ grapefruit
½ handvol amandelen

Ochtendsnack

Fantastische vers fruitdip
Stukje magere kaas

Lunch

4 ons tonijn
2 kopjes gemengde groenten
Gesneden tomaat en ui
2 eetlepels lichte dressing

Tussendoortje

Hummus met wortelen, rode paprika en komkommer

Avondeten

3 ons wilde zalm
Gestoomde asperges
Kleine zoete aardappel

Oefening aanbevelingen

Het Natural Makeover-dieet raadt aan om vijf keer per week gedurende 30 minuten te oefenen en deel te nemen aan een combinatie van compressieve en uitgebreide oefeningen.

Compressieve oefeningen zijn zowel aërobe activiteiten als activiteiten die kracht uitoefenen op uw ruggengraat en botten en kunnen krachttraining, snel lopen en aerobics met hoge impact omvatten. Uitgebreide oefeningen zijn oefeningen die de wervelkolom en spieren openen en verlengen, en omvatten yoga en pilates.

Kosten en lasten

Het natuurlijke make-overdieet: een 4-stappenprogramma om er van binnenuit goed uit te zien en je goed te voelen, kost $ 18,95.

Voordelen

  • Stimuleert de inname van een grote verscheidenheid aan hele voedingsmiddelen.
  • Kan helpen de natuurlijke schoonheid te verbeteren.
  • Kan helpen bij de behandeling van diabetes en andere onevenwichtigheden in de bloedsuikerspiegel.
  • Vereist geen calorieën tellen.
  • Bevat recepten.

Nadelen

  • Zeer beperkend, vooral in de beginfase van het dieet.
  • Met uitzondering van de eerste vijf dagen, bevat geen gedetailleerd maaltijdplan.
  • Mogelijk niet aantrekkelijk voor mannelijke lezers.
  • Niet geschikt voor veganisten.

Conclusies

Hoewel het Natural Makeover-dieet is ontworpen om vrouwen te helpen hun natuurlijke schoonheid te verbeteren, biedt het ook een compleet levensstijlplan dat zal helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid.

Door de richtlijnen in The Natural Makeover Diet te volgen, zullen lijners het gemakkelijker vinden om hun gewicht te beheersen en hun energie op te voeren met een verbeterd uiterlijk, een natuurlijk voorkomend resultaat van betere voeding en algemeen welzijn.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: The Ketogenic Diet: 90-Day Keto Experiment (Augustus 2022).