Informatie

Perfect Weight America: Jordan Rubin

Perfect Weight America: Jordan RubinWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

Perfect Weight America is geschreven door Jordan Rubin, auteur van de New York Times-bestseller The Maker’s Diet en gastheer van de christelijke televisieshow 'Extraordinary Health'.

Rubin zegt dat iedereen zijn eigen perfecte gewicht heeft en dat de informatie in het boek is ontworpen om u te helpen het uwe te ontdekken. Hij schetst een plan voor gewichtsverlies van 16 weken waarin je leert eten voor je lichaamstype, leeftijd, geslacht en regio, terwijl je de inname van voeding maximaliseert en calorieën vermindert

Perfect Weight Diet Basics

Het dieetaspect van het programma is gericht op het verhogen van uw inname van verse, biologische seizoensproducten die vrij zijn van pesticiden, hormonen of conserveermiddelen.

In de beginfase van Perfect Weight America eet je een dieet dat bestaat uit vers fruit, groenten, noten, zaden, omega 3-eieren, eiwitshakes, vis, scharrelvlees van biologische oorsprong en grasgevoerd vlees. Je eet elke dag drie hoofdmaaltijden en twee snacks.

Hierna ga je over op wat Jordan Rubin de "Perfect Cleanse" noemt, een detoxdieet dat tien dagen duurt. Als je het programma in de zomer doet, zal je reiniging grotendeels bestaan ​​uit vers fruit met grote rauwe salades. In het voor- en najaar eet je een combinatie van rauw en gekookt voedsel. In de winter eet je de hele dag soep.

Tijdens de reinigingsfase eet je vijf keer per dag en eet je elke twee tot drie uur een maaltijd. Naarmate u vordert door Perfect Weight America, volgt u een vergelijkbaar maaltijdschema, terwijl u geleidelijk de variatie in het dieet vergroot. Een verscheidenheid aan voedingssupplementen wordt aanbevolen, waaronder het merk eiwitrepen en shakes van Jordan Rubin.

Het hele programma heeft een holistische benadering door lichaam, geest, emoties en geest aan te pakken. Om dit doel te ondersteunen, schetst Rubin een oefening met ademhaling en meditatie om stress te verminderen.

Op de website van Jordan Rubin kunnen lijners zich het eerste jaar aanmelden voor gratis toegang tot het online programma. Het programma bevat een wekelijkse maaltijdplanner, aangepaste portiebediening, boodschappenlijstjes, dagboek, e-mailherinneringen, online forum en video's.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, omega 3-eieren, geitenkaas, scharrelkip en kalkoen, grasgevoerd biologisch rundvlees en lamsvlees, rode snapper, mahi mahi, zalm, yoghurt, amandelboter, pompoenpitten, eiwitrijke shakes Perfect Meal, avocado, quinoa , gierst, linzen, tempeh, kokosolie, olijfolie.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Fritatta met geitenkaas

Ochtendsnack

Perfecte maaltijd Berry Shake

Lunch

Geurige bouillonkom met kip en ananas

Tussendoortje

Stengels bleekselderij met amandelboter

Avondeten

Rundvlees in Koreaanse stijl
Sesam sperziebonen

Oefening aanbevelingen

Perfect Weight America beveelt een oefenprogramma aan, dat korte, intense spurts van activiteit omvat. De website van Jordan Rubin biedt video's die verschillende oefeningen demonstreren.

Kosten en lasten

Perfect Weight America verkoopt voor $ 24,99.

De aanbevolen supplementen, eiwitshakes en eiwitrepen brengen ook extra kosten met zich mee.

Ook verkrijgbaar is het Perfect Weight America Journal voor $ 9,99.

Voordelen

 • Programma op maat om aan de behoeften van het individu te voldoen.
 • Concentreert zich meer op gezondheid in plaats van gewoon af te vallen.
 • Stimuleert de inname van een verscheidenheid aan biologische, seizoensgebonden groenten en fruit.
 • De website van Jordan Rubin bevat verschillende aanvullende bronnen.
 • Richt zich op het belang van stressmanagement.
 • Inclusief een maaltijdplan op maat met boodschappenlijstjes en recepten.
 • Online maaltijdplanner is eenvoudig te gebruiken.

Nadelen

 • Vereist de eliminatie van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen zoals rijst, pasta, brood en snoep.
 • Mogelijk moet er extra tijd worden besteed aan het bereiden van voedsel.
 • Dieters kunnen tijdens de reinigingsfase van Perfect Weight America last krijgen van ongemakkelijke symptomen zoals hoofdpijn en vermoeidheid.
 • Biologisch voedsel is mogelijk duurder.
 • Adverteert het gebruik van supplementen uit de productlijn van Jordan Rubin.
 • Voedingsproducten zullen de kosten van het volgen van dit programma verhogen.

Conclusies

Perfect Weight America is een holistisch plan voor gewichtsverlies van 16 weken dat is ontworpen om u te helpen uw perfecte gewicht te bereiken door uw voedingsinname te verbeteren en uw leven in evenwicht te brengen. Het zal aantrekkelijk zijn voor lijners die de voorkeur geven aan een gestructureerd maaltijdplan en geïnteresseerd zijn in het creëren van een gezonde levensstijl.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 17 januari 2018


Bekijk de video: Perfect Weight America Tour Update - THE BIG GAME (Augustus 2022).