Informatie

Slimmere wetenschap van Slim: vetverbrandende voedingsmiddelen

Slimmere wetenschap van Slim: vetverbrandende voedingsmiddelenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

The Smarter Science of Slim is geschreven door Jonathan Bailor, die de afgelopen tien jaar met artsen en wetenschappers heeft samengewerkt en meer dan tienduizend onderzoeksartikelen heeft geanalyseerd over voeding, lichaamsbeweging en gewichtsverlies.

Bailor streeft ernaar al deze informatie in zijn boek samen te brengen op een manier die voor lezers gemakkelijk te begrijpen is, zodat ze een programma kunnen implementeren dat een permanente oplossing voor vetverlies biedt.

Slimmere wetenschap van slanke voedingsbeginselen

Bailor vat de resultaten van een zeer groot aantal wetenschappelijke onderzoeken samen en onthult unieke informatie die enkele van de mythen over gewichtsverlies wegneemt.

Hij legt uit hoe bepaalde voedingsmiddelen ons vermogen om vet te verbranden dramatisch verminderen, hoe het mogelijk is om af te vallen terwijl we meer voedsel eten en hoe we de onderliggende aandoeningen kunnen verhelpen waardoor we aankomen.

De basis van het dieetplan bestaat uit het benadrukken van voedingsmiddelen waarmee u meer kunt eten en toch kunt afvallen. Deze voedingsmiddelen bevatten veel voedingsstoffen in vergelijking met de energie die ze leveren.

Dit omvat voornamelijk niet-zetmeelrijke groenten en magere eiwitten, die relatief weinig calorieën bevatten, maar je snel vullen en je lang tevreden houden. Het consumeren van deze voedzame voedingsmiddelen van hoge kwaliteit geneest ook de hormonen die het vermogen van uw lichaam om vet te verbranden regelen.

Dieters wordt geadviseerd om elke dag tien of meer porties niet-zetmeelrijke groenten te eten. Bailor zegt dat dit het gemakkelijkst te doen is als je smoothies maakt met groene groenten met bessen of sinaasappels en wei-eiwit.

The Smarter Science of Slim schetst "vijf stappen om slimmer te eten".

 1. Eet zoveel niet-zetmeelrijke groenten en magere eiwitten dat je te vol zit voor zetmeel en snoep.
 2. Denk aan je voorouders. Dieters wordt geadviseerd om granen te vermijden, evenals elk ander voedsel dat anders moet worden bereid dan koken of mengen.
 3. Koop grote hoeveelheden boodschappen om geld te besparen.
 4. Drink veel water en groene thee.
 5. Doe wat voor jou werkt.

Aanbevolen vetverbrandende voedingsmiddelen

Spinazie, sla, sperziebonen, broccoli, luzernespruiten, tomaten, paprika's, asperges, selderij, ui, courgette, champignons, peultjes, rundvlees, garnalen, tonijn, eiwitten, wei-eiwit, magere Griekse yoghurt, kwark, natuurlijke pindakaas, amandelen, gemalen lijnzaad, bessen, kiwi's, mandarijnen, avocado, ongezoete cacao, stevia, splenda, groene thee.

Voorbeeld maaltijdplan

Ontbijt

Roerei

Ochtendsnack

Wei-eiwitshake met bessen

Lunch

Grote groene salade met ingeblikte tonijn

Tussendoortje

Wei-eiwitshake met ongezoete cacao en stevia

Avondeten

Bevroren kalkoenburger
Gestoomde broccoli

Oefening aanbevelingen

Volgens The Smarter Science of Slim hoef je maar tien tot twintig minuten per week te sporten, maar het moet wel een "hoogwaardige oefening" zijn. Rustdagen zijn erg belangrijk omdat ze zorgen voor volledig spierherstel tussen uw trainingen.

Een keer per week doe je tien minuten aan een speciale vorm van krachttraining met hoge weerstand, gevolgd door twee dagen rust. De volgende dag doe je tien minuten intensieve cardiovasculaire oefeningen, gevolgd door nog drie dagen rust.

Hij zegt dat dit regime het effect heeft dat het onze diepste spiervezels bewerkt, wat de hormonale veranderingen veroorzaakt die nodig zijn om de verbranding van lichaamsvet te bevorderen.

Kosten en lasten

De slimmere wetenschap van Slim: wat de werkelijke experts hebben bewezen over gewichtsverlies, diëten, lichaamsbeweging en het door Harvard Medical School onderschreven programma om vet te verbranden, is permanent te koop voor $ 34,95.

Klik hier om dit boek met korting te kopen.

Voordelen

 • Gebaseerd op klinisch bewezen onderzoek.
 • Verdrijft veelvoorkomende mythen over diëten en gewichtsverlies.
 • Vereist geen calorieën tellen.
 • Hoge inname van eiwitten en groenten helpt de eetlust te verminderen.
 • Vereist slechts twintig minuten beweging per week.

Nadelen

 • Vereist de eliminatie van veel voedingsmiddelen, waaronder brood, pasta, rijst en desserts.
 • Bevat geen maaltijdplan of recepten.
 • Dieet heeft het potentieel om saai en repetitief te worden.
 • Moeilijk uit eten gaan en vasthouden aan het programma.
 • Stimuleert het gebruik van kunstmatige zoetstoffen.

Conclusies

The Smarter Science of Slim presenteert de resultaten van tienduizenden onderzoeken met betrekking tot diëten en gewichtsverlies op een gemakkelijk te begrijpen manier.

Het zal lezers aanspreken die meer willen weten over de wetenschap van gewichtsverlies en die de voorkeur geven aan ongecompliceerde maaltijdplannen die niet veel tijd nodig hebben voor het bereiden van voedsel.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 15 januari 2018


Bekijk de video: Hoe kun je buikvet verbranden? - Vetverbranding #3. OPTIMAVITA (Augustus 2022).