Informatie

Sugar Addicts Diet

Sugar Addicts Diet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het dieet van suikerverslaafden is te vinden in Beyond Sugar Shock, geschreven door een motiverende spreker, journalist, blogger, voormalig suikerverslaafde en auteur Connie Bennett.

Het is een plan van zes weken dat is ontworpen om u te helpen uw verslaving aan suiker en andere koolhydraatrijke voedingsmiddelen te overwinnen.

Sugar Addicts Diet Basics

Bennett legt uit hoe uw zoetekauw uw gezondheid kan schaden en hoe suiker in verband is gebracht met een reeks aandoeningen.

Een teveel aan suiker kan een rol spelen bij de ontwikkeling van hartaandoeningen, kanker, osteoporose, diabetes, migraine, depressie en nieraandoeningen. Het versnelt ook het verouderingsproces en onderdrukt je immuunsysteem.

Aan het begin van het boek staat een quiz om je te helpen bepalen hoe verslaafd je bent aan suiker en koolhydraten. Je wordt dan gecategoriseerd als een groene, gele of rode aansteker, afhankelijk van je mate van "suikerschok".

Degenen met de ernstigste suikerverslaving moeten mogelijk onmiddellijk stoppen, terwijl anderen hun consumptie geleidelijker kunnen verminderen.

6 weken voorbij Sugar Shock Adventure

Gedurende de eerste drie weken van dit dieet voor suikerverslaafden maak je je klaar om suiker en "vlugge koolhydraten" uit je dieet te verwijderen.

Elke week krijg je vier activiteiten te ondernemen. Je moet je vijf dagen per week op hen concentreren en de weekenden vrij hebben om te ontspannen en na te denken.

Ze bestrijken een breed toepassingsgebied, waaronder een positieve mentaliteit, het vergroten van uw voedingskennis, het ontdekken van gezondere zoete vervangingen, lichaamsbeweging en meditatie.

Na week drie begint u met het uitvoeren van uw suikerschopplan terwijl u doorgaat met het ontdekken van meer hulpmiddelen om u bij dit proces te helpen.

3 opties om je suikergewoonte te schoppen

 1. Stop met koude kalkoen
 2. Verminder geleidelijk uw inname van suiker
 3. Verminder snoepjes drastisch, zodat u af en toe een traktatie krijgt

Bennett schetst duidelijk de voor- en nadelen van alle drie de benaderingen, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

Het Sugar Shock-dieet

Bennett raadt aan om bij elke maaltijd een balans te vinden tussen eiwitten, gezonde vetten en koolhydraatarme koolhydraten.

Ze beschrijft deze manier van eten als een kruising tussen de Middellandse Zee en Paleo Diets. U wordt ook aangemoedigd om bij elke maaltijd groenten te eten en om biologisch voedsel te benadrukken.

Snelle tip:
Als je naar iets zoets verlangt, is fruit een goede keuze, maar je moet tegelijkertijd eiwitten en / of vetten hebben. Je kunt bijvoorbeeld aardbeien met geitenkaas of een met pure chocolade bedekte banaan proberen.

Ook inbegrepen is advies over voedingssupplementen die het verlangen naar suiker kunnen verminderen en een zevendaags maaltijdplan met recepten.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Rundergehakt, scharrelkip, zalm, sardines, garnalen, eieren, geitenkaas, walnoten, haver, amandelen, lijnzaad, chiazaad, linzen, hummus, quinoa, bruine rijst, havermout, volkorenbrood, broccoli , asperges, spinazie, boerenkool, zoete aardappel, zeegroenten, avocado, bessen, peer, druiven, kokosolie, olijfolie, kruiden en specerijen, pure chocolade, gojibessen, bijenpollen, kruidenthee.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Egg and Veggie Scramble
1 sneetje volkoren brood
1 kopje gesneden aardbeien

Lunch

Avocado kipsalade

Tussendoortje

2 biologische stengels bleekselderij
3 eetlepels hummus

Avondeten

Connie’s Mosterd Dille Zalm
1 ½ kopjes Jill's Herby Tomatensalade
6 stengels geroosterde asperges
½ kopje wilde rijst

Optionele avondsnack

¼ kopje rauwe gepelde zonnebloempitten
½ peer

Oefening aanbevelingen

Intervaltraining met hoge intensiteit wordt aanbevolen omdat dit de meest effectieve en tijdbesparende manier is om vet te verbranden. Dit omvat korte uitbarstingen van intense activiteit.

Bovendien verhoogt dit type lichaamsbeweging uw niveaus van de 'feelgood'-hormonen, serotonine en dopamine, wat de hunkering naar snoep helpt te verminderen.

Als je niet regelmatig hebt getraind, kun je actief worden door minimaal drie keer per week 15-30 minuten rustig te wandelen of yoga te doen. Als u er klaar voor bent, kunt u beginnen met het opnemen van oefeningen met hoge intensiteit in uw routine.

Kosten en lasten

Beyond Sugar Shock: het 6 weken durende plan om je suikerverslaving te doorbreken Word slanker, sexyer Zoeter verkoopt voor $ 15,95.

Voordelen

 • Programma speciaal ontworpen om u te helpen bij het overwinnen van suikerverslaving.
 • Pakt het belang aan van psychologische factoren die betrokken zijn bij het maken van een succesvolle levensstijlverandering.
 • Stimuleert de inname van vers, onverwerkt, biologisch voedsel.
 • Bevat een zevendaags maaltijdplan met recepten.
 • Benadrukt het belang van voldoende slaap.

Nadelen

 • Dieters moeten mogelijk een aantal van hun favoriete voedingsmiddelen opgeven of strikt beperken.
 • Stoppen met suiker koude kalkoen kan onaangename ontwenningsverschijnselen veroorzaken, zoals hoofdpijn, vermoeidheid en prikkelbaarheid.
 • Niet relevant voor lijners die niet verslaafd zijn aan zoet voedsel.

Break Sugar Addiction

Beyond Sugar Shock is een stapsgewijs, zes weken durend dieet voor suikerverslaafden om verslaving aan suiker en geraffineerde koolhydraten te overwinnen.

Naarmate u de controle over uw eetgedrag terugkrijgt en een gezonde levensstijl begint te volgen, gaat u vanzelf naar uw ideale gewicht toe.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Benton, D. (2010). De plausibiliteit van suikerverslaving en de rol ervan bij obesitas en eetstoornissen. Clinical Nutrition, 29 (3), 288-303. koppeling
 • Fortuna, J. L. Zoete voorkeur, suikerverslaving en de familiegeschiedenis van alcoholafhankelijkheid: gedeelde neurale paden en genen. Journal of psychoactive drugs, 42 (2), 147-151. koppeling
 • Avena, N. M., Rada, P., Hoebel, B. G. (2008). Bewijs voor suikerverslaving: gedrags- en neurochemische effecten van intermitterende, overmatige suikerinname. Neuroscience Biobehavioral Reviews, 32 (1), 20-39. koppeling
 • Seo, D., Patrick, C. J., Kennealy, P. J. Rol van interacties tussen serotonine en dopaminesysteem in de neurobiologie van impulsieve agressie en de comorbiditeit ervan met andere klinische aandoeningen. Agressie en gewelddadig gedrag, 13 (5), 383-395. koppeling

Laatst beoordeeld: 19 juni 2017


Bekijk de video: Mark Hyman, MD. How to Eliminate Sugar Cravings (Augustus 2022).