Informatie

Het magere dieet

Het magere dieet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In zijn boek The Skinny: On Losing Weight Without Being Hungry: The Ultimate Guide to Weight Loss Success legt Dr. Louis Aronne uit dat de sleutel tot gewichtsverlies erin bestaat een combinatie van factoren te beheren, waaronder hersenchemicaliën, slaap en medicijnen.

Volgens Dr. Louis Aronne, een van Amerika's beste afslankspecialisten, heeft het geheim om af te vallen en af ​​te houden niets te maken met wilskracht, maar heeft het in plaats daarvan te maken met het aanpakken van onevenwichtigheden in onze biochemie.

Aronne zegt dat het niet jouw schuld is als je moeite hebt met afvallen. Hij stelt dat een dieet veranderingen in het metabolisme van het lichaam en gewichtsregulerende hormonen, zoals insuline en leptine, met zich meebrengt, wat kan leiden tot een overmatige eetlust, zelfs als je genoeg calorieën binnenkrijgt.

De Skinny Diet Basics

Het programma van Aronne is geen traditioneel dieet, maar eerder een methode om je eetpatroon te beheersen, die je helpt je onbedwingbare trek te verminderen en het hongergevoel dat bij diëten optreedt te voorkomen. De focus ligt op het eten van een vetarm, caloriearm dieet op basis van gezond, voedzaam voedsel met een lage glycemische index en veel vezels.

Aan lijners wordt geadviseerd om elke maaltijd te beginnen met salades en groenten, gevolgd door magere eiwitten omdat dit je zal helpen om je vol te voelen. Andere voedingsmiddelen die het gevoel van volheid en tevredenheid kunnen vergroten, zijn onder meer soepen en gekruid voedsel.

De koolhydraatcomponent van de maaltijd wordt als laatste gegeten, want dan heb je meer controle over je eetlust. Alcohol moet altijd worden genuttigd bij de hoofdmaaltijd of na het avondeten. Deze strategie helpt u om uw inname van voedsel met veel koolhydraten en vetten, zoals pasta en dessert, te verminderen, wat kan leiden tot honger en honger als het te veel wordt gegeten.

Om dezelfde reden instrueert The Skinny Diet lijners om altijd een eiwitontbijt te eten, terwijl ze vruchtensap vermijden en de inname van zetmeelrijk voedsel zoals granen toast en havermout beperken. Aronne zegt dat lijners die proteïne eten voor het ontbijt succesvoller zijn in het verliezen van gewicht omdat het de eetlust en het hunkeren naar de hele dag onder controle houdt.

Daarnaast wordt aanbevolen dat u uzelf regelmatig weegt en ervoor zorgt dat u voldoende slaapt, omdat uit onderzoeken blijkt dat deze factoren uw kansen op een succesvolle gewichtsbeheersing vergroten.

Aanbevolen voedingsmiddelen

Fruit, groenten, eieren, kip, vis, noten, zaden, peulvruchten, volle granen.

Voorbeeld dieetplan

Ontbijt

Aspergesomelet

Lunch

Gegrilde kip
Grote groene salade met rauwe groenten

Tussendoortje

Selderij met amandelboter

Avondeten

Groentesoep
Gebakken honing mosterd kip

Oefening aanbevelingen

Oefening wordt sterk aangemoedigd als een manier om de stofwisseling te stimuleren, je beter te voelen, af te vallen en af ​​te houden. Het magere dieet bevat een eenvoudige maar effectieve trainingsroutine die veertig minuten aërobe activiteit omvat, zoals matig intensief wandelen en een twintig minuten durend krachttrainingsprogramma.

Aronne zegt dat het toevoegen van meer wandelen aan je dagelijkse levensstijl de beste manier is om plateaus te overwinnen en om gewicht te verliezen.

Kosten en lasten

The Skinny: On Afvallen zonder honger te hebben: de ultieme gids voor succes op het gebied van gewichtsverlies is $ 24,95.

Voordelen

 • Gemaakt door een arts die gespecialiseerd is in gewichtsverlies en voeding.
 • Richt zich op langetermijnstrategieën voor gewichtsbeheersing.
 • Stimuleert de inname van een grote verscheidenheid aan gezonde voeding.
 • Een hoge inname van eiwitten en groenten kan de eetlust verminderen tijdens een dieet.
 • Erkent het belang van voldoende slaap.

Nadelen

 • Sommige lezers vinden de inhoud van het boek misschien te technisch.
 • Gewichtsverlies kan enige tijd in beslag nemen.
 • Bevat geen bijzonder nieuwe inzichten.

Balancing Blood Sugar maakt een verschil

Hoewel er niet veel nieuwe informatie is in The Skinny Diet, is het een effectief en eenvoudig plan dat lijners zal helpen om af te vallen en gezond te blijven.

De focus ligt op het verhogen van de inname van voedingsmiddelen met een hoge voedingswaarde die helpt de eetlust onder controle te houden en de bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden, waardoor lijners hun inname van calorieën kunnen verminderen zonder honger te ervaren, wat gebruikelijk is bij standaard dieetmethoden.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Aronne, L. J., Bowman, A. (2009). The Skinny: On Afvallen zonder honger te hebben - De ultieme gids voor succes bij het afvallen. Harmonie.
 • Kolaczynski, J. W., Nyce, M. R., Considine, R. V., Boden, G., Nolan, J. J., Henry, R., ... Caro, J. F. (1996). Acuut en chronisch effect van insuline op de leptineproductie bij mensen: studies in vivo en in vitro. Diabetes, 45 (5), 699-701. koppeling
 • Taheri, S. (2006). Het verband tussen een korte slaapduur en obesitas: we zouden meer slaap moeten aanbevelen om obesitas te voorkomen. Archieven van ziekten bij kinderen, 91 (11), 881-884. koppeling

Laatst beoordeeld: 10 januari 2017


Bekijk de video: Dieet van slechts drie weken kan je gezondheid aanzienlijk verbeteren - RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Antoine

  Ik denk dat ik fouten maak. We moeten overleggen. Schrijf me in PM, het praat met je.

 2. Colan

  Dol zijn op ...

 3. Sigenert

  Sorry dat ik u onderbreek, ik zou graag een andere oplossing willen voorstellen.

 4. Telfour

  Waar moet je het hier over hebben?Schrijf een bericht