Informatie

True You: Janet Jackson

True You: Janet Jackson


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Achtergrond

True You is een boek geschreven door Janet Jackson en beschrijft haar levensreis; in het bijzonder hoe het verband houdt met haar lichaamsbeeld en relatie met voedsel.

Toen ze op tienjarige leeftijd haar acteercarrière begon, kreeg ze van Hollywood te horen dat ze moest afvallen. Ze begon te geloven dat ze niet goed genoeg was zoals ze was; een idee waar ze haar hele volwassen leven mee vocht, ondanks het behalen van internationaal platina succes in muziek.

Naast haar boek is ze ook de nieuwe woordvoerder van het Nutrisystem Success Program.

Ze koos voor voedsel als een bron van troost, die de ontwikkeling veroorzaakte van een zelfdestructief patroon van te veel eten, resulterend in depressie, wat vervolgens leidde tot verder te veel eten. Eindelijk, na vele jaren, heeft ze zich losgemaakt van negatieve houdingen en is ze vertrouwd geraakt met wie ze is, door een gezond dieet en fitnessplan te implementeren in overeenstemming met realistische doelen.

True You Basics

True You geeft lezers inzicht in Janet Jackson, terwijl ze de ups en downs deelt die gepaard gaan met de uitdagingen van haar carrière en privéleven.

Jackson moedigt lezers aan om te leren zichzelf te accepteren en de emotionele en mentale obstakels los te laten die hun vermogen om geluk te ervaren blokkeren.

Het boek bevat een hoofdstuk geschreven door haar voedingsdeskundige, David Allen, die het dieet en het bewegingsregime schetst dat ze volgde om in vorm te komen voor fotoshoots en openbare optredens nadat ze in 2005 aankwam en 183 pond bereikte.

In dit stadium ondernam ze verschillende tests en hij stelde vast dat ze dysbiose van het maagdarmkanaal had ontwikkeld, borderline type 2 diabetes had, systemische ontsteking had, in de laatste stadia van bijnierinsufficiëntie verkeerde en tekenen van een slechte leverfunctie en secundaire hypothyreoïdie vertoonde. .

Vervolgens begon hij haar met een reinigingsprogramma van 21 dagen dat was afgestemd op haar specifieke behoeften. Het dieetplan omvatte het gebruik van een speciale voedingsshake in combinatie met een verscheidenheid aan gezonde voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, volle granen en magere eiwitten. Tijdens de afslankfase van haar programma consumeerde ze vrijwel geen natrium of zoetstoffen.

Janet Jackson verloor meer dan 20 pond in slechts één maand zonder enige oefening te doen. Janet staat bekend om haar six-pack buikspieren - bereikt door slopende trainingen - maar Allen beval haar eigenlijk om gedurende deze drie weken geen oefeningen te doen om haar lichaam te laten genezen en haar metabolisme te resetten.

Vervolgens stapte Jackson over naar fase 2 van het programma, waar ze haar calorie- en voedingsinname moest verhogen om haar verhoogde fysieke activiteit te evenaren. Na 18 weken verloor ze in totaal 56 pond.

Jackson zegt: "Diëten werken niet. Diëten zijn illusies. Diëten zijn tijdelijk. Een plan moet permanent zijn. Dat vereist een verandering in levensstijl ... Eet goed, eet evenwichtig, eet vaak. Verhonger jezelf niet. Drie goede maaltijden. Twee gezonde snacks. '

Aanbevolen voedsel van Janet Jackson

Haver, quinoa, pasta, aardbeien, bosbessen, perziken, appels, spinazie, sla, bloemkool, champignons, zoete aardappel, bruine bonen, eieren, kaas, Griekse yoghurt. kipfilet, kalkoen, sojamelk, amandelen, salsa, avocado, olijfolie.

Voorbeeld maaltijdplan

Ontbijt

Havermout pannenkoeken met gesneden aardbeien

Lunch

Salade van avocado, zwarte bonen en veldsla

Tussendoortje

Bloemkool popcorn

Avondeten

Kip Italiano
Gebakken Spinazie Met Champignons

Nagerecht

Crumble van bosbessenperzik

Oefening aanbevelingen

True You bevat geen trainingsaanbevelingen, maar Jackson noemt de trainingsregimes die ze in verschillende stadia van haar carrière heeft gevolgd. Ze zegt: 'Lichaamsbeweging is belangrijk, maar lichaamsbeweging alleen is niet het antwoord.'

Kosten en lasten

True You: A Journey to Finding and Loving Yourself is te koop voor $ 16.

Klik hier om True You te kopen tegen een gereduceerde prijs.

Voordelen

 • Zal speciaal interessant zijn voor Janet Jackson-fans.
 • Bevat een verscheidenheid aan recepten die door Janet zijn getest.
 • Veel recepten zijn bestempeld als 'kindvriendelijk'.
 • Voor de recepten wordt voedingswaarde-informatie verstrekt.
 • Benadrukt het belang van het omgaan met emotionele problemen om gewichtsverlies op lange termijn te ondersteunen.

Nadelen

 • Bevat geen maaltijdplan of trainingsrichtlijnen.
 • True You is geen uitgebreid programma voor gewichtsverlies.
 • Zal waarschijnlijk niet in de smaak vallen bij lezers die geen fans zijn van Janet Jackson.

Conclusies

True You is een boek geschreven door Janet Jackson dat een combinatie is van een memoires, zelfhulpgids en voedingsplan.

Jackson schrijft over elementen uit haar persoonlijke leven, met de nadruk op haar lichaamsbeeld en gewichtsschommelingen. True You bevat ook een hoofdstuk geschreven door haar voedingsdeskundige en een selectie van gezonde recepten die lezers kunnen gebruiken om hun eigen programma voor gezond afvallen te maken.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

Laatst beoordeeld: 21 december 2017


Bekijk de video: True You: A Journey to Finding and Loving Yourself: Janet Jackson-Book Review (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Mut

  Ik bedoel, je hebt geen gelijk. Kom binnen, we bespreken het. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 2. Hugi

  Precies! Dit lijkt me een goed idee. Ik ben het met je eens.

 3. Mikalkis

  en heb je dat geprobeerd?Schrijf een bericht