Informatie

Warrior Diet

Warrior Diet


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

The Warrior Diet Het programma voor lichaamsbeweging en voeding, gemaakt door Ori Hofmekler, hangt af van een enigszins controversieel dieet dat is gebaseerd op een dagelijkse cyclus van 'te veel eten' gedurende de dag en 'te veel eten' 's nachts.

De grondgedachte is dat de historische 'krijger', om te slagen in de omgeving van die tijd, een oerbehoefte had om te fietsen tussen overeten gedurende de dag (wanneer lichamelijke activiteit en gevaar altijd aanwezig waren), en te veel eten 's nachts (indien mogelijk) om uit te rusten en een goede dagelijkse maaltijd te eten).

Moderne mensen in een veranderde omgeving kunnen daarom hun gezondheid en conditie herstellen door terug te keren naar die cyclus met het Warrior Diet.

Warrior Diet aarden

Het zenuwstelsel is hier de primaire focus, met name dat deel dat het autonome zenuwstelsel (ANS) wordt genoemd.

Lichaamsorganen zoals het hart, de maag en de darmen (ingewanden) en spieren in deze organen en andere gebieden zoals bloedvaten, huid en ogen, evenals de klieren van het lichaam, worden gereguleerd door het ANS. We zijn ons meestal niet bewust van de werking ervan; wanneer bijvoorbeeld de bloedvaten van grootte veranderen of wanneer ons hart sneller klopt, zijn deze functies onvrijwillig en reflexief van aard.

De ANS bestaat uit 3 delen -

 • Het sympathische zenuwstelsel (SNS) dat ingrijpt wanneer zich een noodsituatie voordoet, stress veroorzaakt en ons ertoe verplicht te 'vechten' of 'te vluchten' (vluchten)
 • Het parasympathisch zenuwstelsel (PSNS) dat werkt in normale of niet-urgente tijden, waardoor we kunnen "rusten" en "verteren"
 • Het enterisch zenuwstelsel (ENS), aanwezig in alle gewervelde dieren, dat de normale spijsverteringsactiviteit van het spijsverteringssysteem reguleert en het voorbereidt op wat er ook komt, of het nu gaat om een ​​maaltijd of een hectische fysieke activiteit

De onderschattende fase van het Warrior Dieet moet de SNS voorbereiden en waarschuwen voor mogelijke stress, resulterend in het genereren van energie en uiteindelijk het verbranden van vet. Terwijl het te weinig eet, wordt het lichaam gedwongen om vetopslag te gebruiken als brandstof voor maximale metabolische efficiëntie - en zo gewichtsverlies te bevorderen.

De overeten fase of the Warrior Diet erkent de rol van de PSNS bij het reguleren van de spijsvertering, eliminatie en andere metabolische activiteiten die je vertragen. Overdag eten stopt dit proces en blokkeert het vermogen van het lichaam om gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Omdat ontgifting absoluut noodzakelijk is voor de gezondheid en om veroudering te vertragen, wordt er vooral 's nachts gegeten.

Warrior Diet-programma

Het programma omvat een vetverliesprogramma en oefen- en voedingsregimes. En staat goed beschreven in het boek.

Hier is een samenvatting van elk onderdeel.

Vetverliesprogramma

Het Fat Loss-programma is speciaal ontworpen om

 1. Dwing het lichaam om te ontgiften
 2. Verbeter het gebruik van vet als brandstof
 3. Verbeter het gebruik van koolhydraten als brandstof

Dit proces helpt de algehele stofwisseling te stimuleren, waardoor het lichaam meer capaciteit krijgt om vetverlies te maximaliseren.

Oefening en voedingsprogramma's

Trainings- en voedingsprogramma's bieden korte, intense kracht- en aërobe oefeningen, samen met maaltijden voor en na de training. Deze aanpak is bedoeld om vet te verminderen terwijl de spierspanning behouden of verbeterd wordt.

De nadruk van het Warrior Diet-programma ligt enerzijds op het hebben van grote avondmaaltijden en anderzijds op het afschaffen van het aantal calorieën dat gebruikelijk is bij de meeste diëten.

Door Mizpah Matus B.Hlth.Sc (Hons)

  Citaten:
 • Morton, G. J., Cummings, D. E., Baskin, D. G., Barsh, G. S., Schwartz, M. W. (2006). Controle van de voedselopname en het lichaamsgewicht door het centrale zenuwstelsel. Nature, 443 (7109), 289-295. koppeling
 • Liu, M. T., Seino, S., Kirchgessner, A. L. (1999). Identificatie en karakterisering van glucoresponsieve neuronen in het enterisch zenuwstelsel. The Journal of neuroscience, 19 (23), 10305-10317. koppeling

Laatst beoordeeld: 11 januari 2018


Bekijk de video: My Intermittent Fasting IF Protocol. Warrior Diet. One Meal a Day (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bek

  Is het absoluut met je eens. Het is het uitstekende idee. Ik bewaar hem.

 2. Worth

  Ik moet je zeggen dat je misleid bent.

 3. Dilmaran

  het opmerkelijke antwoord :)

 4. Kedrick

  kan de leemte opvullen...

 5. Calum

  Lees voordat u begint met het zoeken naar een baan bij het zoeken naar een baan over hun werkplekken op onze bron. En alleen dan beslissen om uw voorstel aan dit of dat bedrijf aan te bieden. Bekijk de verschillende aanbevelingen en maak de juiste keuze.

 6. Aquilino

  Theateraccessoires blijken dat ditSchrijf een bericht