Informatie

Gewichtsverlies maatje

Gewichtsverlies maatje


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

EEN gewichtsverlies maatje kan een grote hulp zijn bij motivatie. Dit is iemand die je aanmoedigt, met je meedenkt en je helpt om de koers te blijven volgen.

"Niemand is een eiland ..." - John Donne

Waarom denk je dat atleten coaches hebben? Studenten hebben mentoren? We zijn in essentie relationele mensen en er is een speciaal persoon voor nodig die zichzelf in zijn eentje kan motiveren om een ​​doel te bereiken.

Waar vind ik een afslankmaatje?

Community-based gewichtsverliesprogramma's

Dankzij internet kunnen we gemakkelijk communiceren met mensen van over de hele wereld. Soms hebben we echter iemand nodig die geografisch dichtbij is (vooral met betrekking tot lichaamsbeweging). Hier zijn enkele programma's die we hebben beoordeeld:

Veel sites voor gewichtsverlies bieden nu tools voor 'sociale netwerken' aan. Deze stellen gebruikers in staat om gemakkelijker met elkaar te communiceren en contact met elkaar te maken en blogs te schrijven.

Enkele voorbeeldsites: SparkPeople en MyFitnessPal.

Succesverhaal

Het begon allemaal in het graanpad van de Shop Rite in Teaneck, New Jersey. Ik goot over de ingrediëntenlijsten van verschillende merken op zoek naar een volkoren ontbijtgranen die niet naar karton zou smaken. Ik zag ook een andere vrouw de graneningrediënten bekijken, dus begonnen we een gesprek.

We begonnen te klagen over granen, maar deelden al snel onze grotere zorg: we hadden allebei moeite om af te vallen. Geen van ons beiden kon de traktaties die we kochten 'voor onze kinderen' weerstaan, noch oefeningen vielen van de prioriteitenlijst.

Toen had Wendy een idee dat ons leven voor altijd zou veranderen. "Waarom zijn we geen" Weight Loss Buddies "?" ze stelde voor. De volgende ochtend begonnen we samen lange wandelingen te maken en met elkaar in te checken wat we aten. Ze gaf me een peptalk via de mobiele telefoon om me tijdens de vakantie op het goede spoor te houden. Ik hielp haar tijd te vinden om te oefenen toen haar werk overweldigend druk werd. We probeerden magere recepten uit in haar keuken en creëerden een menu dat ons zou helpen een doel te bereiken, zonder een oorlog te beginnen met onze families!

De volgende paar maanden verloor ik 25 pond en Wendy verloor 30. We zagen er beter uit en voelden ons beter dan in jaren - en we hadden allebei een ongelooflijke vriend gemaakt.

Wendy en ik hebben Weight Loss Buddy opgericht om andere mensen te helpen dezelfde ondersteuning te vinden die cruciaal was voor ons succes bij het afvallen. We weten dat je het geweldig zult vinden om met je gewichtsverliesmaatje te werken, en we weten dat je het gewicht zult verliezen!

-Van gewichtsverliesmaatje

Ik wilde even zeggen hoe geweldig deze site is. De rekenmachines voor macronutriënten en dagelijkse caloriebehoeften die ik altijd gebruik. Dank u!

-


Bekijk de video: Mijn gewichtsverlies + tips voor een gezonde levensstijl. Farahinthesun (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Varden

  This brilliant phrase is necessary just by the way

 2. Kifle

  Ze hebben het mis. Schrijf me in PM, het praat met je.

 3. Togal

  It agree, this amusing message

 4. Dow

  Toegegeven, dit is informatief leukSchrijf een bericht